Tori Spelling përballet me barra të mëdha tatimore në mes të betejave personale

Klea

Tori Spelling përballet me barra të mëdha tatimore në mes të betejave personale

Nëse keni menduar se viti 2023 ishte i vështirë, dijeni këtë Tori Spelling viti ka qenë ndoshta më keq. Jo vetëm që problemet financiare kanë pllakosur familjen e saj, por ajo dhe bashkëshorti i saj për një kohë të gjatë Dean McDermott u ndanë në fillim të këtij viti. Tori dhe Dean ndajnë pesë fëmijë, dhe ata gjithashtu duhej të largoheshin nga shtëpia e tyre pasi zbuluan një infektim ekstrem të mykut. Vërtet, ka qenë një gjë pas tjetrës. Pastaj vjen taksa.

Fatkeqësisht për Torin, ajo mund të shtojë edhe një gjë në listën e saj të pafat. Sipas The Blast, ish-aktorja e Beverly Hills, 90210 sapo u godit me disa pengesa të mëdha tatimore.

Telashe me taksat për Torin

Pikërisht në kohën e festave, dokumentet e gjykatës zbuluan se Bordi i Taksave i Franshizës së Shtetit të Kalifornisë ngriti disa pengesa kundër Torit. Golden State tha se ajo i detyrohet afro 96,000 dollarë taksa të papaguara. Barra e parë është rezultat i taksave të papaguara që shtrihen nga viti 2017 deri në vitin 2019, në total 59,049,02 dollarë. Barra e dytë ishte për 36,717,11 dollarë taksa të papaguara nga 2021.

Shteti i Kalifornisë ngriti barrën kundër shtëpisë së Torit në Calabasas. Ata e bënë të qartë se tarifat dhe interesat do të vazhdojnë të rriten derisa borxhi të shlyhet plotësisht.

Fatkeqësisht, kjo nuk është hera e parë që Tori përballet me barrë tatimore. Ajo dhe Dean ishin shuplakuar më parë me barrë tatimore shtetërore dhe federale në 2016, 2017 dhe 2018 në total rreth 1 milion dollarë. Ata madje kishin një urdhër tatimor prej 324 dollarësh të qytetit të Nju Jorkut.

Është e qartë se Tori po lufton për të qëndruar në këmbë. Ndërkohë, nëna e saj Candy Spelling ka një vlerë neto prej 600 milionë dollarësh falë asaj që ajo trashëgoi nga bashkëshorti i saj i ndjerë Aaron Spelling. Në një intervistë të fundit, Dean thirri vjehrrën e tij se nuk ishte më mbështetëse ndaj fëmijëve të saj në vështirësi.

“Është vajza juaj. Është mishi dhe gjaku juaj dhe janë gjyshërit tuaj”, tha Dean. “Dhe për dikë që është kaq i bekuar të ketë kaq shumë, do të ishte vërtet mirë që ajo të ndante me vajzën e saj.”

Kur Aaroni ndërroi jetë, Candy mori miliona e miliona dollarë. Tori mori 800,000 dollarë. Kur diskutoi për pasurinë e Candy, Dean tha se Tori nuk mendon se i ka borxh ndonjë para. Por me këto pengesa të grumbulluara, ndoshta do të ishte mirë të kishim pak një litar shpëtimi.