Tori Spelling la rezidencën Bel-Air të Josh Flagg për Motelin Buxhetor

Klea

Tori Spelling la rezidencën Bel-Air të Josh Flagg për Motelin Buxhetor

Historia konfuze e Tori Spelling udhëtimi për strehim është bërë edhe më i çuditshëm. Siç e dini, bashkëshorti i Torit, Dean McDermott, ka njoftuar ndarjen e tyre në Instagram. Më pas e fshiu postimin. Që atëherë, Dean ka qëndruar larg syrit të publikut.

Ndërkohë, Tori dhe pesë fëmijët e saj kanë qëndruar në vende të ndryshme për shkak të një problemi me mykun toksik në shtëpinë e tyre me qira. Në korrik 2023, ata qëndruan në një motel me buxhet 100 dollarë në natë.

Pastaj grupi u kap duke qëndruar në një RV. Fansat e Torit u tërbuan me mamin e saj. Candy Spelling, e cila vlen 600 milionë dollarë, dyshohet se u përpoq të ndihmonte vajzën e saj të gjente një shtëpi. Por në fund, ajo refuzoi të transferohej. Insajderi gjithashtu pohoi se Candy po paguante qiranë për shtëpinë me qira të Torit të infektuar nga myku.

A kishte Tori ku të qëndronte?

Një i brendshëm i tha Page Six këtë Josh Flagg, i cili luan në Listimin Milion Dollar, i ofroi Torit rezidencën e tij prej 9 milionë dollarësh në Bel-Air, ndërsa ai po udhëtonte në botë në Evropë. Ai pritej të largohej për dy javë.

“Ajo ishte në një shpirt shumë të lumtur. [Josh] i ofroi asaj shtëpinë e tij [temporarily] ndërsa ai po udhëtonte në Evropë”, pohoi burimi. Insajderi raportoi se Tori “qëndroi për gjashtë ditë dhe më pas shkoi në motel para se të kthehej”.

Insajderi vazhdoi, “Ajo kishte në dispozicion një menaxher shtëpie, shtëpiake dhe kuzhinier, dhe më pas u largua [Flagg’s home]. Askush nuk dëgjoi prej saj. Ndjehet sikur e gjitha është një marifet.”

Sipas burimeve, Tori dhe Josh ndajnë një lidhje “si vëlla dhe motër”. Kjo mund të jetë e vërtetë, por Tori mund të ketë qenë pak xheloze për nënën e saj dhe Josh-in që po lundrojnë në mbarë globin. Candy është “si një nënë e dytë për Josh”. Dhe Josh luajti një rol për të ndihmuar Torin dhe Candy të rregullonin marrëdhënien e tyre të diskutueshme.

“Gjithçka që duan të bëjnë është t’i tregojnë shtëpitë e saj. Ata kanë shtyrë dhe shtyrë dhe shtyrë”, tha burimi. “Ajo po zgjedh të bëjë këto marifete të çmendura budallaqe.”

Përfaqësuesi i Torit nuk e ktheu kërkesën e Page Six për koment.

Jam vërtet i hutuar për atë që po ndodh këtu. Nëse Tori nuk po përpiqet të krijojë një shfaqje të re realiteti ose një marrëveshje libri, nuk jam i sigurt pse ajo nuk pranon ndonjë ndihmë. Por ndihma zakonisht vjen me vargje të bashkangjitura.

Shpresojmë që së shpejti të kemi një qartësi mbi këtë situatë.