Tori Spelling "Do të doja të kishte një fëmijë tjetër"

Klea

Tori Spelling “Do të doja të kishte një fëmijë tjetër”

Edhe pse ka pesë fëmijë me bashkëshortin e saj të larguar Dean McDermott, Tori Spelling do të doja të kishte vetëm një tjetër.

Në episodin e 29 prillit të podcast-it të saj MisSPELLING, Tori foli me këngëtaren e kantri, Sara Evans, e cila tha se “do të donte të ishte përsëri shtatzënë”.

Alumi i Beverly Hills 90210 është tashmë nënë për Liam, 17 vjeç; Stella, 15 vjeç; Hattie, 12 vjeç; Finn, 11; dhe Beau, 7. Ajo u pajtua shpejt me Evans, megjithatë, duke thënë: “E njëjta gjë, miku im. Do të doja të kisha një fëmijë tjetër. Oh Zoti im.”

Pesë fëmijë, pesë cezariane

Edhe pse ajo mund të dëshirojë më shumë bebe, kjo nuk është më një opsion për Torin. Ajo është 50 vjeç dhe, për fat të keq, ajo anije ka lundruar.

“Unë jam plotësisht në menopauzë,” pranoi ajo. “Jam shumë i mërzitur. Duhet të kisha ngrirë [sic] vezët e mia.” Donna Martin është në menopauzë. Në çfarë bote jetojmë?

Tori më parë zbuloi se edhe pse ka lindur pesë herë, ajo kurrë nuk kishte për të shtyrë ndonjë prej tyre. “Unë bëra pesë seksione cezariane, ju djema,” tha ajo në episodin e 16 prillit të podcast-it të saj. “Pra, më duhet të regjistrohem dhe të mburrem për një sekondë që OB/GYN-ja ime thotë se kam pjesët e zonja të një 14-vjeçareje.”

Ajo shpjegoi se operacionet ishin të nevojshme nga pikëpamja mjekësore dhe “nuk bëri pesë seksione cezariane me qëllim”. Dhe pasi të keni bërë një prerje cezariane, shumica e mjekëve nuk do t'ju lejojnë të lindni natyrshëm në shtatzënitë e mëvonshme nga frika e lëndimit të nënës.

“Që në moshën 5-vjeçare kam thënë: ‘Dua të kem një fëmijë. Unë dua të nxjerr jashtë një fëmijë'”, tha ajo.

Tori foli për shikimin e telenovelave si një vajzë e vogël me dadon e saj të fëmijërisë. Më pas, dado do të kapte skenat e saj të riprodhimit të lindjes në dhomën e saj të lojërave me kafshët e saj pellushi.

Bashkëprindërimi me Dekanin

Tori tani është bashkë-prindërore me ish-in e saj, pasi të dy u ndanë në verën e vitit 2023. Por periudha menjëherë pas ndarjes së tyre ishte e vështirë.

“Sinqerisht e kisha kaluar kohën duke u kujdesur për fëmijët dhe duke u fokusuar tek ata,” kujtoi ajo për pasojat. “Ata nuk ishin gati të shihnin babanë e tyre. Unë shkova ta shoh një herë kur ishte në rehabilitim. Ne ishim me terapistë, dhe u bë e dhimbshme dhe argumentuese. Ishte shumë.”

“Unë nuk ndjeva se ai po shkonte mirë,” shtoi ajo. “Pikërisht, kishte ende shumë zemërim dhe agresion, dhe kështu nuk u ktheva më. E di që e lëndoi shumë. Ai ndihej sikur e kishim braktisur kur po kalonte atë proces. Por unë duhej të bëja atë që ishte e duhura për fëmijët.”