Tori Spelling dhe Dean McDermott goditën me urdhër tatimor të shtetit të Nju Jorkut

Klea

Tori Spelling dhe Dean McDermott goditën me urdhër tatimor të shtetit të Nju Jorkut

Duket sikur Tori Spelling thjesht nuk mund të bëj një pushim. Martesa e aktores së Beverly Hills 90210 me Dean McDermott raportohet se është në telashe. Dean postoi një njoftim në Instagramin e tij në qershor 2023 për të ndarë se po divorcohej nga Tori. Për të shtuar konfuzionin e përgjithshëm, ai e fshiu postimin brenda 24 orëve nga postimi i tij.

Tori dhe pesë fëmijët e saj kanë qëndruar në një motel. Norma është 83 dollarë përgjegjëse fiskale për natë. Tani Tori dhe Dean po përballen me një shqetësim tjetër financiar. In Touch ka detajet.

Pa para, më shumë probleme

Dean dhe Tori u goditën me një urdhër tatimor të shtetit të Nju Jorkut për 324 dollarë. Urdhri u dorëzua në 20 Prill 2022. Dhe kjo është vetëm maja e këtij zjarri të kazanëve financiarë.

Çifti më parë grumbulloi një barrë tatimore shtetërore në 2018 për 31,091 dollarë. Ata gjithashtu u përballën me një barrë tatimore federale për 184,390 dollarë dhe një barrë gjyqësore për 17,730 dollarë në 2017. Shtojini kësaj një barrë tatimore shtetërore të vitit 2016 për 259,108 dollarë dhe një barrë tatimore federale për 707,487 dollarë.

Dhe në vitin 2020, Torit më parë iu sekuestruan para nga llogaria e saj bankare për të përmbushur një borxh ndaj American Express. Ajo i detyrohej kompanisë një shumë marramendëse prej 88,731,25 dollarë.

Ndërkohë, nëna e Torit, Candy Spelling, është jashtëzakonisht e pasur. Ajo ka një vlerë prej 600 milionë dollarësh. Dhe ndërsa Tori po merret me problemet financiare dhe çështjet e martesës, Candy ka qenë në një udhëtim me mikun e saj, yllin e Listing Million Dollar Josh Flagg.

Candy dyshohet se ka ndaluar së ndihmuari financiarisht Torin. Babai i Torit, Aaron Spelling, i la vajzës së tij 800,000 dollarë pas vdekjes së tij. E cila ishte një shumë e vogël duke marrë parasysh sa i pasur ishte.

Duket sikur çështjet martesore dhe financiare të Torit vazhdojnë të vazhdojnë. Lani, shpëlajeni, përsërisni.

NA THONI – A JENI SHOKUR QË TORI DHE DEKANI U goditën me urdhrin tatimor? DO TË DËSHIRON TË SHIKOHET TORIN NE TV?