Top 10 amvisat e vërteta në Cameo

Klea

Top 10 amvisat e vërteta në Cameo

Nëse keni nevojë për një ide dhuratë për një Amvise të vërteta fans, ne të kemi mbuluar. Në Cameo, shumë prej këtyre personaliteteve po shfaqin video të personalizuara, të cilat mund t’i blini për të dashurit tuaj. Ose veten. Thënë kështu, disa nga këta yje Bravo nuk janë të lira.

Nëse doni një emër më të madh, atëherë bëhuni gati për të shpenzuar një krah dhe këmbën e Aviva Drescher. Nëse jeni kurioz se sa të larta mund të shkojnë këto çmime, nuk jeni vetëm. Edhe ne ishim. Këtu janë gjetjet tona, të cilat listojnë dhjetë amvisat reale më të shtrenjta në Cameo.

10) Margaret Josephs dhe Joe Benigno – 199 dollarë

Margaret Josephs dhe burri i saj Joe Benigno janë një marrëveshje paketë për Cameo. Këta dy yje të Real Housewives of New Jersey janë më të rinj, duke paguar 199 dollarë për video të personalizuar. Ata nuk kanë komente, por kanë një gjatësi mesatare të mirë të videos prej 1:45. Pavarësisht se janë fillestarë, kjo palë kushton shumë, kështu që ata janë në vendin e 10-të në listën tonë të amvisave reale me çmimin më të lartë në Cameo.

9) Danielle Staub – 199 dollarë

Danielle Staub

Nëse ju mungon energjia e çrregullt e Danielle Staub, atëherë jeni me fat. Ky ish-yll i RHONJ është në Cameo, gati për të realizuar të gjitha ëndrrat tuaja. Për 199 dollarë, Danielle do të krijojë një video të personalizuar për marrësin tuaj të zgjedhur. Me 21 komente perfekte nën rripin e saj (me gjasë) në modë, Danielle është në vendin e 9-të në listën tonë të amvisave reale me çmimin më të lartë në Cameo.

8) Cynthia Bailey – 199 dollarë

Cynthia Bailey

Cynthia Bailey më parë luajti në Real Housewives of Atlanta, por aktualisht, ajo po shfaqet në Real Housewives of Beverly Hills, në një kapacitet të kufizuar. Sa i përket lojës Cynthia’s Cameo, ajo paguan 199 dollarë për çdo video të personalizuar të bërë. Videot e Cynthia-s janë vlerësuar në mënyrë perfekte, me 66 komente, gjë që ka ndihmuar në rritjen e renditjes së saj këtu. Kjo e vendos Cynthia në numrin 8 në listën tonë të amvise reale më të shtrenjta në Cameo.

7) Karen Huger – 200 dollarë

Karen Huger

Karen Huger sjell hijen e Real Housewives të Potomac. Për 200 dollarë një pop, ajo gjithashtu do të sjellë humorin dhe zgjuarsinë e saj në një dhomë të gjallë pranë jush. Shërbimet e Karen nuk janë vlerësuar në mënyrë perfekte, por rishikimi i saj i vetëm që uli këtë rezultat nuk ofroi asgjë negative. Thjesht falënderoi Karen, sepse me të vërtetë, disa njerëz janë të pamundur t’i kënaqësh plotësisht, ammiright?

Megjithatë, Grande Dame vjen në vendin e 7-të në listën tonë të amvisave reale më të shtrenjta në Cameo.

6) Shereé Whitfield – 250 dollarë

Sheree Whitfield

Shereé Whitfield jo vetëm që po tërheq një pagë nga RHOA, por ajo po fiton gjithashtu 250 dollarë sa herë që dikush rezervon një video të personalizuar prej saj në Cameo. Fatkeqësisht, Shereé ka 2 nga 9 komente që janë të ulëta. “Emri im u shqiptua gabim pavarësisht se e shkrova në mënyrë fonetike, kështu që nuk përfundova duke e përdorur” ishte arsyetimi për njërin, ndërsa “ishte për partnerin tim dhe jo për shokun tim” lexoi një tjetër.

Bëj fotografinë tënde, nëse dëshiron akoma, te Shereé, e cila ka veshur vrapuesit e saj në vendin numër 6 në listën tonë më të shtrenjtë të Shtëpisë së vërtetë të Cameo.

5) Dorit Kemsley – 250 dollarë

Dorit Kemsley

Ylli i RHOBH, Dorit Kemsley ka çmime në rangun e lartë në Cameo. Për 250 dollarë, Dorit do t’i dërgojë kujtdo, kudo një video të personalizuar, me fjalë. Për fat të mirë për Doritin, ajo ka 13 komente perfekte, kështu që nëse mund ta përballoni, ka të ngjarë që ajo të prodhojë një hit. Në përgjithësi, Dorit e mban atë në vendin e 5-të, këtu në listën tonë të amvisave reale më të shtrenjta në Cameo.

4) Teresa Giudice – 250 dollarë

Teresa Giudice

Ndërsa banorja e tavolinës në RHONJ, Teresa Giudice, paguan një çmim prej 250 dollarësh për videot e saj të personalizuara, ajo ka 373 komente, kështu që renditja e saj rritet paksa. Thënë kështu, seksioni i saj i rishikimeve ka disa nota të ulëta, duke përfshirë shumë me vetëm 1 yll. Nga shqiptimi i gabuar i emrave, të cilët le të jemi të sinqertë, këngë, deri te leximi i drejtpërdrejtë nga skriptet e dërguara nga disa blerës, nuk ka asnjë garanci që paratë tuaja të hedhura do t’ia vlejnë. Megjithatë, Teresa është e shtrenjtë dhe është në vendin e katërt në listën tonë të amvise reale më të shtrenjta në Cameo.

3) Marlo Hampton – 500 dollarë

Marlo Hampton

Marlo Hampton është një tjetër yll i RHOA me çmime të larta Cameo, duke paguar 500 dollarë për video të personalizuar të dërguar. Nga 15 komentet e saj, të gjitha janë perfekte, pa një. “Hej Marlo – mendoj se udhëzimet nuk ishin të qarta, sepse ne kemi vërtet nevojë që TI ta shfaqësh atë pamje të ekranit në telefonin tënd. Ju lexoni ‘tregoni pamjen e ekranit’ ku ne kemi nevojë që ju ta bëni atë, “thuhet në të.

Oopsi. Meqenëse pjesa tjetër e komenteve të saj janë solide, ne e dimë se Marlo mund të japë. Ne gjithashtu e dimë se Marlo nuk do ta bëjë këtë për të lira, pasi ajo është deri në vendin e 3-të në listën tonë të amvisave reale më të shtrenjta në Cameo.

2) Nene Leakes – 600 dollarë

Nene Leaks

NeNe Leakes nuk luan më në RHOA, por ajo është ende ikonë. Nga ana tjetër, Nene tarifon 600 dollarë për video të personalizuar në Cameo. Në thelb, Nene e di që fansat e saj do të paguajnë për komentin dhe zgjuarsinë e saj, dhe ajo është edhe më “e pasur, b*tch” pikërisht për këtë fakt.

Vërtet, NeNe është një yll i Real Housewives për t’u marrë në konsideratë rezervimin, por, meqenëse ajo është në numrin 2 në listën tonë të Amvisave Reale më të shtrenjta, ju duhet të përgatiteni për të shpenzuar një brumë serioz për Cameo-n e saj.

1) Kenya Moore – 1000 dollarë

Kenia Moore

Kenia Moore po rrotullohet deri në bankë. Seriozisht, ajo po paguan 1000 dollarë sa herë që porositet një video e saj e personalizuar në Cameo. Ne nuk mund ta urrejmë nxitimin e Kenias. Nëse ajo ndonjëherë goditet deri në fund pas një rindezjeje të serisë RHOA, Kenia mund të mbetet “e pabesueshme me erën”, pasi ajo është ylli i Real Housewives me çmimin më të lartë në Cameo, tani për tani.