Tom Schwartz shpreson të hapë 'Të paktën një bar më shumë'

Klea

Tom Schwartz shpreson të hapë ‘Të paktën një bar më shumë’

Tom Schwartz ka ëndërruar për atë që mban e ardhmja. Edhe pse e tashmja e tij mund të ketë ende nevojë për një rregullim të imët, veçanërisht për marrëdhënien e tij me Tom Sandoval. Schwartz ka ngecur pas armikut publik numër një të Vanderpump Rules, edhe pas gjithçkaje që ka ndodhur që nga Scandoval.

Besnikëria e tij është disi e admirueshme, por nuk ka bërë shumë për imazhin e tij publik. Edhe biznesi që operojnë dy Toms, Schwartz & Sandy’s, mori një goditje të madhe pas Scandoval.

Si i tillë, Tom u tërhoq për t’u bërë një partner i heshtur, duke shpresuar se kjo mund të ndihmojë që imazhi i markës të mbetet i paprekur. Siç rezulton, Schwartz ka shpresat e tij për një biznes të ndarë nga Tom.

A do të vazhdojë Schwartz nga Sandy?

Duke folur me Bravo më 20 shkurt, Schwartz pranoi: “Unë mendoj se dua të hap të paktën një bar më shumë”, duke sqaruar, “Por ashtu si një bar zhytjeje, kockat e zhveshura”. Pavarësisht dëshirës, ​​ai nuk ka plane fikse për të hapur një objekt tjetër për momentin. Vetëm shpresë.

Megjithatë, edhe pse lokali i ardhshëm është ende i paplanifikuar, Schwartz kishte disa detaje në mendje: “ndoshta si 800 metra katrorë” me “idealisht pa ushqim”. Ai theksoi pikën e fundit duke thënë: “Vetëm një bar i vogël zhytjeje i modës së vjetër dhe të çuditshëm.”

Schwartz foli gjithashtu për ndërmarrjen e tij në bashkëpronësi me Tom, Schwartz & Sandy’s. “Jam shumë krenar për atë që kemi tani,” tha ai. “Është thjesht e vështirë. Është një biznes brutal… por unë vazhdoj të kthehem për më shumë.” Hm. Pyes veten se çfarë e bëri atë kaq brutal.

Schwartz gjithashtu vlerësoi mentorët e tij, si Lisa Vanderpump, Greg Morris – një nga pronarët e Schwartz dhe Sandy – dhe babain e tij që “hapi një bandë baresh”. Deri në atë pikë, Schwartz shtoi, “Unë nuk e di se sa shumë besoj te fati, por ndihem i fatit, i pashmangshëm që do të isha në këtë industri.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.