Tom Schwartz në "Necessary" Jax dhe Brittany Separation

Klea

Tom Schwartz në “Necessary” Jax dhe Brittany Separation

Tom Schwartz tani ka dhënë dy cent Jax Taylor dhe Brittany Cartwright's ndarje. Sigurisht, ishte vetëm çështje kohe.

Një nga një, ish-kostarët e Jax dhe Brittany's Vanderpump Rules kanë qenë duke menduar për situatën. Edhe pse çifti i larguar mund të jetë kryelajm i The Valley këto ditë, nuk kishte se si t'i shpëtonin komenteve nga kasti i tyre i mëparshëm.

Reagimet ndaj ndarjes varionin, siç mund të imagjinohej. Disa fansa kanë supozuar se e gjithë kjo është një mashtrim, por shumica e njerëzve të VPR nuk duket se mendojnë kështu. Përgjigja e Schwartz-it ishte pak më e vëmendshme se disa nga reagimet e tjera të dyshimta deri më tani.

Schwartz mendon se Jax dhe Brittany mund të jenë më të lumtur të ndarë

Në një intervistë të fundit me Access Hollywood, Schwartz bëri të njohura ndjenjat e tij për Jax dhe Brittany. “Duhet të jem i kujdesshëm me fjalët e mia. Nuk e di”, paratha ai. “Një pjesë e imja mendon se janë në pikën pa kthim. E di që po përpiqen t'i zgjidhin gjërat dhe po i japin hapësirë ​​njëri-tjetrit.”

Ai vazhdoi: “Nuk kam pyetur vërtet. Nuk e di nëse janë duke u takuar me njerëz të tjerë. Nuk e di saktësisht se çfarë po ndodh. Por unë mendoj se çfarëdo që do të ndodhë, kjo pushim ishte – ishte e nevojshme. Dhe po vinte shumë kohë. Dhe unë mendoj se një hapësirë ​​​​do të jetë e mirë për ta.”

Schwartz pranoi se ai e respektonte çiftin për shkak të mënyrës se si ata po e trajtonin situatën e tyre bashkëprindërore. “Një pjesë e imja shpreson që t'ia dalin”, vazhdoi ai, “por ka një pjesë tjetër të imja që është si një përkrahës dhe kampion i madh për ndarjen dhe divorcin. Nuk është vërtet aq e trishtuar për mua. Mendoj se është shumë më e trishtueshme kur njerëzit qëndrojnë së bashku që janë të pakënaqur. Unë jam një kampion divorcesh.”

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo ndërsa The Valley pason në 9/8c po atë natë.