Tom Schwartz në 'Diva' Ariana Madix: 'Duke u bërë pak egoist'

Klea

Tom Schwartz në ‘Diva’ Ariana Madix: ‘Duke u bërë pak egoist’

Ylli i Vanderpump Rules, Tom Sandoval ka sqaruar se nuk ishte faji i tij që ai mashtroi. Ishte faji i ish-të dashurës së tij, Ariana Madix. Ajo dyshohet se e “nënçmoi” atë, gjë që e detyroi atë në një lidhje me Rachel Leviss. Iluzioni, partia e një! Ose ndoshta është një parti me dy persona sepse Tom Schwartz ka filluar të tingëllojë si Sandoval. Ky është një mendim i frikshëm.

Schwartz e quajti Arianën “një divë”

Gjatë Rregullave të Vanderpump: Pas shfaqjes, Schwartz thirri qëndrimin e Arianës. “Në një moment, ju bëni një koment për egon e Arianës,” tha një producent. “Mendoj se e kam luajtur mirë në pjesën më të madhe, por unë… më duhej ta kontrolloja atë atje”, tha Schwartz.

Ai po i referohej një skene në episodin më të fundit. “Ti je një kauzë e humbur,” i tha Ariana Schwartz. “Mos fol në emër të të gjithë grupit. Ju nuk jeni mbretëresha e grupit. Hajde, egoja jote po bëhet pak si… hajde,” u përgjigj ai.

“Tani është egoja ime?” pyeti Ariana. Unë mendoj se nëse përfitoni nga mundësitë që ju dërgohen, kjo ju bën egoist. “Tingëllon si Tom Sandoval,” tha Katie Maloney për Rregullat e Pompës: Pas Shfaqjes, duke e shtyrë Arianën të pajtohej.

“Unë kam një nderim të madh, e dini, për atë që ajo kaloi dhe ishte e mbytur, u poshtërua, por si në atë moment e kisha parë të bëhej pak egoiste,” shpjegoi Schwartz. “Kisha parë si vezullime të vogla të saj që fillonin të shkonin në kokën e saj.”

Paging Sandoval! Është koha për të goditur sërish Arianën. “Unë thjesht… dua të theksoj se kjo nuk e justifikon atë që kam bërë. Ajo që bëra ishte shumë e ngatërruar, “tha Sandoval. “Në një shënim të veçantë, kjo është ajo me të cilën kam trajtuar shumë pas dyerve të mbyllura. Kjo është si ajo që krijoi pykën mes nesh.” Oh…mendova se ndoshta po mashtronte për muaj të tërë. Gabimi im.

“Mendoj se për një periudhë të shkurtër kohe, ajo mund të mos ishte në dijeni të saj, por mendoj se i shkoi në kokë dhe mendoj se ajo u bë pak divë,” shtoi Schwartz.

Ariana tingëllon në egon e saj të fryrë

Pastaj një producent përmendi të gjitha mundësitë që Ariana ka pasur dhe pyeti për madhësinë e egos së saj. “Nuk e kuptoj se si puna e punës përkthehet në egon apo personalitetin tim. Nuk mendoj se jam më e ftohtë se sa isha”, tha ajo.

Ariana sapo udhëhoqi shfaqjen e Broadway-it në Çikago në nivelin më të lartë të fitimit për një performancë jo-festash. Pra, ajo ka të drejtë të jetë e sigurt.

Mund të kapni sezonin 11 të Vanderpump Rules të martën në orën 8/7c në Bravo.