Tom Schwartz Ndonjëherë 'i zemëruar' për komentet e Katie Maloney

Klea

Tom Schwartz Ndonjëherë ‘i zemëruar’ për komentet e Katie Maloney

Ylli i Vanderpump Rules dhe ish-bashkëshorti i Katie Maloney, Tom Schwartz po ndjen disa emocione. Kjo duhet duartrokitur sepse shpesh kur dikush ka një tepricë të alkoolit që rrjedh nëpër venat e tyre, ata mpihen për të përjetuar shumë nga çdo gjë.

Ky me sa duket nuk është rasti me Schwartz-in, i cili po flet për ndjenjën e pakënaqësisë për disa vërejtje që Katie ka bërë në të kaluarën. Thënë kështu, Katie gjithashtu ndoshta po ndihet ende e inatosur për 837 femrat me të cilat Tom “ndau” gjatë marrëdhënies së tyre. Në një episod të fundit të Two Ts in a Pod, Schwartz hodhi pak dritë mbi fundin e martesës së tij me Katie.

Tom dhe Tom duhet vetëm të bëjnë një pushim nga intervistat – ju lutem

Schwartz dhe Tom Sandoval janë në shëtitje përpara Sezonit 11 të Rregullave të Pompës. Mendoj se shumë nga këto gjëra promovuese janë një përpjekje për t’u përballur me pamjen e plotë në televizor – përsëri.

Traileri i ri i VPR u publikua këtë javë dhe deri më tani ne e dimë se Schwartz dyshohet se ishte lidhur me Scheana Shay atë ditë dhe ai dhe Katie do të grinden për të njëjtin interes dashurie. Por me sa duket, sprovat dhe mundimet e divorcit janë ende të lidhura me Schwartz-in. Ky njeri me të vërtetë ndjen se mori “përgjegjësi” për mënyrën se si veproi në marrëdhënie, bekoje zemrën e tij.

Pastaj Droopy “dëshiroi t’i jepte Katie një zhurmë” sikur po dëgjonte ndonjë pjesë të kësaj interviste. Tom tha: “Ajo e trajtoi ndarjen dhe divorcin në një mënyrë shumë të shëndetshme dhe të përgjegjshme.” Ai gjithashtu deklaroi se i kuptonte arsyet pas vendimit të Katie. Kështu bënë të gjithë të tjerët në botën e lirë me kabllo.

“Nuk do të thotë se nuk më theu zemrën. Dhe ende ka raste kur unë qaj për këtë, por ishte një vendim i shëndetshëm. Ishte vendimi i duhur”, shtoi ai. Këtu duhet të ndihemi keq për Schwartz-in? Sepse unë nuk e bëj. Ai e rregulloi këtë shtrat.

Rrjedhimisht, Tomit nuk i pëlqyen disa nga komentet që i bëri ish-gruaja e tij në lidhje me përfundimin e martesës. “Ndonjëherë mund të zemërohem pak kur dëgjoj versionin e saj se përse u nda. Por ne të dy kemi historitë tona,” vazhdoi Schwartz. Ngrini dorën nëse besoni në ndonjë nga “historitë” e Tomit, pasi Tom nuk është në gjendje të kujtojë asnjë nga “historitë” e tij për shkak të pirjes së tij të verbër.

Çfarë tha Katie…

Në vitin 2023, Katie tregoi atë që përfundimisht e çoi në largimin e saj nga Schwartz. “Besimi dhe vetëvlerësimi i saj dhe gjithçka u shkatërruan shumë” gjatë martesës.

“Kurrë nuk jam ndjerë me prioritet. Ai me të vërtetë nuk më kishte shpinën, nuk më mbrojti apo më bëri të ndihesha i mbështetur apo i dëgjuar. Unë thjesht doja atë vërtetim prej tij. Kështu që e bëra veten më të vogël në mënyra. humba veten. Unë isha shumë një guaskë e një gruaje,” rrëfeu Katie.

Gjithçka që ajo bëri ishte të thoshte të vërtetën.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules do të rikthehet me Toms ankuese më 30 janar 2024.