Tom Schwartz

Klea

Tom Schwartz kritikon Lala Kent, pretendon se ajo “zhvlerëson” vërtetësinë e rregullave të Vanderpump!

Tom Schwartz kritikon Lala Kent, pretendon se ajo “zhvlerëson” vërtetësinë e rregullave të Vanderpump!

Tom Schwartz ka shprehur shqetësime për Lala Kentit qasje ndaj Rregullat e Vanderpompës, duke sugjeruar se mund të ketë ndikim në origjinalitetin e shfaqjes.

Schwartz ndau mendimet e tij për një episod të fundit të podcast-it “Kur realiteti godet me Jax dhe Brittany,” pritur nga Jax Taylor dhe Brittany Cartwrightpas finales së diskutueshme të sezonit të njëmbëdhjetë të shfaqjes.

Tom Schwartz

Në episod, Schwartz reflektuar në një koment të bërë nga Lala Kenti cili kishte kritikuar Ariana Madix për të mos u përfshirë në një bisedë me Tom Sandoval. te Lales Direktiva për “Drejtohu, bëje punën tënde” nuk ju përshtatet Schwartz.

“Nuk ka dyshim për këtë, pa mëdyshje, Lala f*cking bën punën e saj. Por kur e mendoj si punë, largohet pak nga realiteti. Këta janë miqtë e mi. Unë i dua këta njerëz. Unë jam rritur me këta njerëz”, tha ai.

Tom Schawrtz

“Kur e thoni në mënyrë eksplicite, kur filloni të flisni për, 'Bëni punën tuaj, paraqituni, bëni punën' … Këto nuk janë histori në një shfaqje televizive imagjinare. Kjo eshte jeta ime. Dhe ndihem sikur ia ul vërtetësinë.”

Schwartz pranoi se ndërsa te Lales pikat ishin “të vlefshme”, mbështeti ai e Arianës vendimi për të shmangur konfrontimin, duke ndjerë se ajo kishte “fituar” të drejtën për të bërë atë zgjedhje. Mes një pauze xhirimesh që ka ngritur pikëpyetje për të ardhmen e Rregullat e Vanderpompës, Schwartz mbetet optimist për drejtimin e emisionit.

Tom Schwartz

“Mendoj se duhej ta linim shfaqjen të merrte frymë. Mendoj se kemi nevojë për një rivendosje dhe ndoshta jam në deluzion, por ndihem sikur sapo po fillojmë në një epokë të re. Mund të gaboj rëndë. (Por) Unë ende mendoj (Rregullat e pompës) ka mbetur shumë jetë”, është shprehur ai.

Pavarësisht ndërprerjes së shfaqjes dhe marrëdhënieve të prishura mes kastit, Schwartz zbuloi se ai mbetet në kontakt me të gjithë yjet e tij, përveç Ariana Madix. “Unë jam ende i bllokuar. Ariana, është koha për të më zhbllokuar”, tha ai me shaka gjatë podcast-it.

Ariana Madix

Në ribashkim, Schwartz njohu rolet e rëndësishme të dyja Lala dhe Ariana luajti, duke thënë: “Lala … Të gjithë e sollën…. Nëse do të më duhej të zgjidhja një person, do të thosha Lala dhe Ariana.”