Tom Schwartz jep një përditësim mbi Schwartz & Sandy's After Scandoval

Klea

Tom Schwartz jep një përditësim mbi Schwartz & Sandy’s After Scandoval

Ylli i Vanderpump Rules Tom Schwartz thotë se Schwartz and Sandy’s, bari që ai zotëron me Tom Sandoval, po kalon diçka si një “rilindje”.

Bari tjetër i tyre, Tom Tom, në të cilin ata investuan me Lisa Vanderpump, po “lulëzon”, thotë ai. Meqë ra fjala, kanë nisur një brunch të ri në fundjavë. Mesdita deri në 4:00.

“Schwartz dhe Sandy’s, ne po rivendosim,” i thotë Tom Hollywood Life në një intervistë ekskluzive me video. “Ne jemi të varur atje.”

Si po kalon partnerja e tij pas Scandovalit?

Todd Williamson/Bravo

Kur intervistuesi pyet se si po kalon Sandoval këto ditë, Schwartz thotë: “Ne jemi në një rilindje. Shpresoj që të jemi… Ne kemi vënë shumë në [Schwartz and Sandy’s]dhe ne thjesht do të vazhdojmë të vazhdojmë.”

Intervistuesi e pyet: “Si është Raquel [Rachel Leviss] duke bërë?”

“Sinqerisht, unë nuk flas me Raquel,” përgjigjet Tom. “Por unë i uroj asaj mirë. Unë nuk kam folur me të për shumë vite. As unë nuk e kam parë, por shpresoj që ajo të jetë mirë.”

“Çfarë mendoni për Arianën? [Madix] duke u etiketuar si ‘zuzari’ në sezonin e ardhshëm?” pyet HL.

“Njerëzit e duan atë,” përgjigjet Tom. “Ajo është forcuar si një e preferuar e fansave. Ajo nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Ajo është sh*t. Ajo do të jetë mirë.”

“Çfarë doni të bëni afatgjatë?” ishte pyetja e radhës.

“Ua! Plani pesëvjeçar! Unë duhet të shkoj, “tha Tom, duke reaguar me tmerre tallëse. “Mos më godit me planin pesëvjeçar.”

Cili është plani afatgjatë i Tomit?

Tommy Garcia/Bravo

“Çfarë doni të bëni? Cili është qëllimi përfundimtar?” intervistuesi vazhdon.

“Dua të marr një fermë,” përgjigjet Tom. “Dua të kem llama, dhi, derra. E kam seriozisht. Dua të kem shtatë ose tetë qen, mace. Unë dua të kem pula me gëzof.”

Me sa duket, Tom ka menduar shumë për këtë tërheqje bukolike. “A keni parë ndonjëherë një lopë në miniaturë?” vazhdon ai. “Dua lopë në miniaturë. Dua mushka. Mushkat janë shumë, um, sentimentale. Gomarët… Mirë, duhet të iki.”

“Një gjë e fundit,” shton intervistuesi. “A do të takoheshit sërish me një vajzë reality show? A është shumë problem të takohesh me njerëz të reality show-t?”

Duke qeshur, Tom përgjigjet: “Gjëja është që sapo të dilni me dikë në këtë botë, do të përfundoni që të ndani marrëdhënien tuaj. Dhe kur ju prerë diçka, ju e vrisni atë.”

Kush e dinte që Schwartzy mund të ishte kaq i thellë?