Tom Schwartz i kërkon ish-bashkëshortes Katie Maloney për qëndrim një nate

Klea

Tom Schwartz i kërkon ish-bashkëshortes Katie Maloney për qëndrim një nate

Kishte diçka në ajër në San Fransisko përveç asaj që po dilte nga gjiri. Vanderpump Rregullon ish-çiftin Tom Schwartz dhe Katie Maloney ishin super flirte. Deri në atë pikë sa Bravolebrity i propozoi ish-gruas së tij për një goditje të fundit.

Ose ndoshta bashkëpronari i Schwartz & Sandy thjesht po e perceptonte atë si flirtim në krahasim me ndërveprimin e tyre të zakonshëm të shpërfilljes.

Katie ra dakord që ajo dhe Schwartz janë “miq” tani

Gjatë episodit të fundit të Vanderpump Rules, Schwartz iu afrua ish-gruas së tij me një ndjenjë lehtësie, siç dukej. Të paktën ai ndjeu se nuk kishte pse të “cikonte majë të gishtave” më rreth grupit.

“Ti më pëlqen përsëri,” tha ai gjatë festës së aktorëve Roaring Twenties.

Katie mohoi të “pëlqente” ish-partnerin e saj prej një dekade, por ra dakord pasi Schwartz tha: “Ne jemi miq”.

Megjithatë, ajo e paralajmëroi atë që të mos “marrë për të mirëqenë”.

“Unë thjesht po mendoja. Kisha një ide të çmendur. Jemi këtu në San Francisko. Është një natë e bukur. E di që jemi divorcuar, por ka disa elementë që më mungojnë”, propozoi Tom. “Po mendoja vetëm për herë të fundit, sonte, unë dhe ti, qëndrim për një natë.”

Katie qeshi si përgjigje, por ish-bashkëshorti i saj nuk u pengua. Ai shtoi: “Më lejoni të përfundoj. Unë nuk bëj shaka. Katie, dëgjo. Kthehu në dhomën time. Me degjo. Ne do të porosisim një minimum prej 150 dollarësh ushqim të padëshiruar. Ne do të lëvizim pa qëllim dhe nuk do të flasim fare. Ashtu si ne dikur. Kjo është gjëja jonë.”

Katie nuk pranoi. “Nuk e dua këtë. Kjo është pothuajse shumë intime,” u përgjigj ajo.

“Ke të drejtë,” tha Schwartz me shaka. “Do të ishte më mirë nëse thjesht do të bënim”.

Me sa duket, ai është ndjerë “pak sentimental” kohët e fundit për “pjesët më të mira” të të qenit me Katie. Schwartz mund të ketë nevojë për më shumë një kontroll të realitetit, por ai e la topin në fushën e ish-gruas së tij.

“Dreq, do të doja që Gordo dhe Butters të ishin këtu. Ndjehem sikur ata do ta nënshkruanin marrëveshjen,” shtoi ai përpara se t’i sugjeronte Katie-t, “të mendojë për këtë”.

Ylli i VPR diskutoi të gjithë bisedën me producentët në një intervistë rrëfyese.

“Ndjehem sikur Tom do të zgjohet pas pesë apo gjashtë vjetësh dhe do të kuptojë se unë isha ajo që u largova”, tha Katie.

Ndoshta nuk do të zgjasë edhe aq shumë.

Kapni Vanderpump Rules të martën në 8/7c në Bravo.