Tom Sandoval shpall Podcast të ri

Klea

Tom Sandoval zbulon se vëllai i tij e detyroi të fshinte fotot e tyre së bashku në Instagram pas Scandovalit

Nuk është një kohë e mirë për të qenë një Sandoval. Në thelb është falë lidhjes disamujore që i dha fund lidhjes së tij me Ariana Madix. Tom Sandoval u bë njeriu më i papëlqyer në Amerikë. Tradhtia madje u quajt skandovale në një lojë të pafytyrë fjalësh.

Kështu që nuk është çudi që familja e Tomit do të dëshironte të distancohej nga ai, skandali dhe shoqata e emrit. Sepse nëse ai Sandoval nuk do të ketë turp për sjelljen e tij, të paktën një tjetër Sandoval duhet.

Familja e Tomit nuk dëshiron të lidhet me të

Në mënyrë tronditëse, ylli i Vanderpump Rules po kërkon më shumë publicitet. Së fundmi ai filloi një podcast të quajtur Everybody Loves Tom, gjatë së cilës zbuloi se vëllai i tij Brian Sandoval nuk dëshiron të lidhet me vëllain e tij. Të paktën zyrtarisht.

“Vëllai im, më tha, ai është si: “Tom, duhet të fshish fotot e nesh në Instagram”, zbuloi frontmeni i Tom Sandoval & The Most Extras gjatë një episodi të fundit të Everybody Loves Tom, ku ishte i ftuar Jerry O. ‘Konnell.

“Gjaku juaj aktual?” Jerry pyeti.

“Vëllai im i vërtetë i gjakut ma tha këtë”, tha ish-dashnori i Rachel Leviss.

Si rezultat, Brian nuk është i dukshëm në faqen e Tomit në mediat sociale, duke përfshirë profilin e tij në Instagram. Jerry spekuloi se Brian mund të ndihej “në ankth” për t’u njohur. Jerry mund të ndjehet me frikën e shoqërimit.

“Shqetësimi im për të ardhur si i ftuar është se unë jam duke miratuar disi, Tom, disa nga sjelljet tuaja në të kaluarën. Është e frikshme,” pranoi ai.

Sandoval u kthye në mbrojtje. “Unë nuk mendoj se po e falni sjelljen time duke u paraqitur këtu,” u përgjigj ai.

Pak në familjen e Sandovalit e miratojnë sjelljen e tij. Klani e bëri të qartë këtë kur ai solli Rachel në shtëpi në St.