Tom Sandoval 'Taking një hap prapa' për të qenë 'partner i heshtur' me Schwartz & Sandy's

Klea

Tom Sandoval ‘Taking një hap prapa’ për të qenë ‘partner i heshtur’ me Schwartz & Sandy’s

Shoqata me Tom Sandoval, një vit pasi u zbulua lidhja e tij me Rachel Leviss, është ende më pak se e dëshirueshme. Ka qenë një llogaritje e vështirë. Ai është ende një yll në Vanderpump Rules, por pjesa tjetër e kastit e shmangu atë për një kohë. Njerëzit shkuan në koncertet e Tom Sandoval dhe The Most Extras vetëm për të tallur këndimin e tij. Dhe restoranti që ai hapi me Tom Schwartz, Schwartz & Sandy’s mori një goditje të madhe financiare.

Dhe në fund të fundit, Sandoval tani po zgjedh të bëjë një hap prapa nga biznesi i tij. Nëse për asgjë, atëherë potencialisht për ta shpëtuar atë.

Sandoval është ende i përfshirë financiarisht

Kur u përhap lajmi për mashtrimin e Sandoval me Ariana Madix, publiku u hakmor ndaj tij duke bojkotuar sallën eklektike që ai dhe Schwartz hapën së fundmi. Restoranti ishte i përmbytur me komente të dobëta dhe darkuesit qëndruan larg. Ishte një situatë e tmerrshme për të përfshirët dhe shumica e tyre nuk ishin njerëz me famë dhe pasuri për të thithur tronditjen.

“Në dritën e lajmeve të fundit, ne vlerësojmë shumë fjalët e mbështetjes, por ne gjithashtu e kuptojmë shpërthimin e zemërimit që është drejtuar ndaj bizneseve tona”, shkruhej në një postim nga marsi 2023 për llogarinë zyrtare në Instagram të Schwartz & Sandy. “Megjithatë, ata prej nesh që nuk jemi të famshëm i kemi kushtuar zemrat dhe paratë tona për ta bërë këtë restorant realitet.”

“Edhe ne jemi të zhgënjyer nga situata aktuale pasi Ariana ka qenë gjithmonë një shoqe e mirë dhe një mbështetëse e madhe e restorantit”, vazhdoi deklarata. “Ne e vlerësojmë që ju mund të ndiheni në një mënyrë të caktuar, por ju lutemi kuptoni se edhe jetesa e të tjerëve varet nga ky biznes. Janë edhe katër persona të tjerë të përfshirë në këtë sipërmarrje, përveç Tom Sandoval dhe Tom Schwartz.”

A është Sandoval jashtë?

Ishte një deklaratë shumë e ashpër. Por ndoshta ka pasur një efekt. Schwartz & Sandy’s është ende i hapur. Jo vetëm kaq, por gjërat po përmirësohen në mënyrë drastike, zbuloi Schwartz gjatë një interviste të fundit në podkastin The Viall Files.

“Ka pasur një ndryshim. Sinqerisht, ne u doxxxed. Unë nuk jam këtu për të bërë një festë për të ardhur keq, por është e keqe që ky biznes – në të cilin kam vënë zemrën dhe shpirtin tim – dhe kaq shumë njerëz që kanë kushtuar kaq shumë kohë dhe energji, u rrëzuan për shkak të veprimeve të një personi në jetën e tyre personale. Por ne vuajtëm shumë. Ne vërtet e bëmë. Njerëzit kanë ardhur, ka pasur një vërshim mbështetjeje së fundmi dhe ka qenë një ndryshim i mirë i ritmit,” tha ai.

Sa i përket Sandovalit, ai po ruan pjesën e tij financiare në restorant, por nuk do të jetë më një frontmen.

“Ai po bën një hap prapa. Ai ka qenë kryesisht një partner i heshtur, “tha Schwartz. “Po ai eshte [still financially involved].”

Kapni Vanderpump Rules të martën në 8/7c në Bravo.