Tom Sandoval

Klea

Tom Sandoval SHPËRTHON Ariana Madix si 'Personi më dembel F-mbret' në skenën RAW Vanderpump Rules Fshirë!

Tom Sandoval SHPËRTHON Ariana Madix si 'Personi më dembel F-mbret' në skenën RAW Vanderpump Rules Fshirë!

Tom Schwartz mund të ketë goditur gozhdën në kokë duke reaguar ndaj Tom Sandoval's tirade e ngarkuar me sharje kundër Ariana Madixsiç tregohet në një skenë të detajuar nga më të fundit Rregullat e Vanderpompës episod.

Tom Sandoval

I izoluar nga zonjat, Sandoval shfryn për të Tom Schwartz dhe Kyle Chan për pakënaqësinë e tij me rrethanat e tij shtëpiake, pas ekspozimit të tradhtisë së tij që shkatërroi marrëdhënien e tij afatgjatë me Madix.

Episodi i portretizuar gjallërisht e Madix-it zemërim intensiv i vazhdueshëm, veçanërisht pas zbulimit Sandoval's afera me ish-shoqen e saj të ngushtë Rachel Leviss, e cila ndodhi në mënyrë tronditëse në banesën e tyre të përbashkët gjatë mungesës së saj në funeralin e gjyshes së saj.

Ariana Madix

Çaninjë mik i vjetër i kastit, dukej i tronditur nga situata intensive që po shpalosej rreth tij, ndoshta duke u penduar për pozicionin e tij mes të dyve Toms.

Tom Sandoval

Ai qëndroi kryesisht i heshtur gjatë fjalimit, kryesisht për shkak se Sandoval mbizotëronte biseda me ankesat e tij të ashpra. Sandoval pohoi, “Ariana nuk bën gjëra të mira në atë shtëpi.”

Ky diskutim, disi i mungonte konteksti i plotë, dukej se lidhej me zbulimin e këtij episodi Sandoval kishte hyrë në dhomën e mbyllur të Madix-it, duke e lënë derën hapur. Më pas, qeni i tyre hyri në dhomë dhe ngatërroi disa ushqime të mbetura Madix kishte brenda.

Ariana Madix

Caktimi i fajit është i ndërlikuar; normalisht, incidente të tilla mund të çojnë në mosmarrëveshje të vogla. Megjithatë, duke pasur parasysh se të dyja Sandoval dhe Madix janë gati në pikën e tyre të thyerjes me njëri-tjetrin, ky incident u përshkallëzua në një konfrontim masiv duke prekur të gjithë të përfshirët.

Sandoval vazhdoi të kritikonte ashpër ish-partneren e tij, duke bërë komente gjithnjë e më fyese, duke përfshirë: “Unë as nuk e di se si fshihet a-ja, vajza është shumë dembele”.

Tom Sandoval

Ai rishqyrtoi ankesën e tij të zakonshme për gjoja neglizhimin e saj për të pastruar kutinë e mbeturinave, pavarësisht pamjeve të shfaqjes që konfirmojnë përfshirjen e saj në punët e përditshme. Ndërsa ajo mund të mos e kryejë gjithmonë këtë detyrë me zell maksimal, siç sugjerohet nga skenat e Tomit që trajton një situatë veçanërisht të papastër, është e pasaktë të pretendohet se ajo e neglizhon plotësisht atë.

Sandoval fiksuar në atë që ai e shihte si dembelizmin e saj, duke shprehur zhgënjimin:

“Është e bezdisshme kur më dëgjon gojën e saj të keqe për mua, duke pretenduar se unë veproj në një mënyrë të caktuar, kur ajo është personi më dembel i mbretërve.”

Tom Sandoval

Në këtë moment, Schwartz kontribuoi me një ndjenjë që bëri jehonë nga shikuesit, anëtarët e tjerë të kastit dhe fansat: “Tensioni duket se vazhdon nga ju që të dy ndani të njëjtën hapësirë ​​jetese.”

E thënë më drejtpërdrejt, lind pyetja: Pse të vazhdojmë të bashkëjetojmë? Shërimi dhe tejkalimi i skandalit të “Scandoval” të përhapur gjerësisht duket i papranueshëm me ndërveprimet e vazhdueshme ballë për ballë në shtëpi.

Tom Sandoval

Rezidenca e përbashkët mbetet një çështje kritike, ku asnjëra palë nuk është gati të lirohet, pavarësisht nga nxitja e të tjerëve që ata të jetojnë të ndarë. Mosmarrëveshja e tyre e vazhdueshme mbi pronën nuk kërkon të jetojnë së bashku, veçanërisht pasi ata komunikojnë përmes asistentit të tyre, Ann, në vend që t'i drejtohen drejtpërdrejt njëri-tjetrit.

Tom Sandoval

Sandoval fiksoi atë që ai e shihte si dembelizmin e saj, duke shprehur zhgënjimin: “Mbreti është i bezdisshëm kur dëgjon keqardhjen e saj për mua, duke pretenduar se unë veproj në një mënyrë të caktuar, kur ajo është personi më dembel i mbretit.”

Në këtë moment, Schwartz kontribuoi me një ndjenjë që bëri jehonë nga shikuesit, anëtarët e tjerë të kastit dhe fansat: “Tensioni duket se vazhdon nga ju që të dy ndani të njëjtën hapësirë ​​jetese.”

Tom Sandoval

Në një rrëfim, Sandoval u shpreh, duke pretenduar, “Ajo është e përfshirë në kaq shumë projekte. Me sa duket, ata po e dërgojnë atë në hënë menjëherë pas takimit të saj me Papën, kështu që padyshim, menaxhimi i gjuetisë së shtëpisë duhet të jetë dërrmues për të.”

Ai vazhdoi, “Por unë kam prova të dokumentuara se ajo nuk e do shtëpinë. Ajo thjesht po më konteston për inat.”

Tom Sandoval

Qoftë të nxitur nga inati, zemërimi i justifikuar ose zemërimi i pakontrolluar, të gjitha janë të imagjinueshme duke pasur parasysh emocionet e forta dhe mungesën e mundësisë për të de-përshkallëzuar. Atmosfera në Rregullat e Vanderpompës është padyshim i sforcuar dhe i hidhur, pa asnjë shenjë përmirësimi teksa drama zhvillohet çdo të enjte në Bravo.