Tom Sandoval shpërthen me 'etjen' Rachel Leviss pasi ajo e bllokoi atë në Instagram

Klea

Tom Sandoval shpërthen me ‘etjen’ Rachel Leviss pasi ajo e bllokoi atë në Instagram

Mohim përgjegjësie, ju mund të dëshironi të kapni një vend përpara se ta lexoni këtë sepse guximi po vjen si një tren mallrash që transporton materiale toksike. Dhe duke folur për materiale toksike, Tom Sandoval ka marrë era e bllokimit Rachel Leviss’ Llogaria në Instagram.

I gjori Tommy po ndihet në njëfarë mënyre pasi ish-i i tij e kundërshtoi atë në mediat sociale. Rasheli më në fund u ndje mjaft mirë për t’u rikthyer në Instagram në ditëlindjen e saj. Në vend që ta linte të kishte pak hapësirë, Tom shkoi dhe komentoi postimin e saj. Alumi i Vanderpump Rules bëri gjënë e duhur dhe e pengoi Tomin nga aftësia për të arritur përsëri në atë platformë. Tani Tom është duke e pasur veten e tij një përshtatje të plotë fyese. Njerëzit e kanë lugën.

Sandoval duhet të ketë DISA ndenjëse

Kjo e shtyu Tomin disa hapa mbrapa në çdo përparim që ai ka bërë duke shëlbuar imazhin e tij. E dini, pasi ai tradhtoi partneren e tij prej dhjetë vitesh me shoqen e saj dhe më pas u përpoq të shmangte përgjegjësinë. E dini, sepse ai bleu stilolapsa dhe bateri.

Pasi Tom komentoi në postimin e Rachel në Instagram, mijëra njerëz i thanë asaj që ta bllokonte atë burrë dhe kjo është pikërisht ajo që ajo bëri. Nëse dikush po mbron shëndetin e tij mendor, ndoshta nuk ka nevojë të dëgjojë nga ish-i.

Më vonë atë mbrëmje, Sandoval ishte jashtë për të promovuar Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë dhe u pyet për incidentin. “Natyrisht, unë mendoj se është pak e papjekur dhe e imët,” tha Tom. Çfarë është kjo? Përkufizimi i “të vogla” do të ishte komentimi i postimit të ish-pjesës suaj anësore dhe thirrja e saj “shoqe”. Për më tepër, me të vërtetë nuk dua të dëgjoj atë që Tom e konsideron “të papjekur” teksa u jep leksione njerëzve ndërsa vesh mostra nga Koleksioni i Festivalit Forever 21.

Tom shtoi, “Të postosh që po bllokon duket pak i etur.” HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Seriozisht? Bekoni atë që në fakt nuk ka vullnet për të penguar gojën e tij të thotë fjalë. Ai fjalë për fjalë vesh një xhaketë sportive neoni kur këndon me grupin e tij Venmo, por Rachel ka etje.

Tom vazhdoi të shkonte dhe të shkonte…

Jo, nuk kam etje fare

Mos u shqetëso, Tom vazhdoi ta bënte më keq. “Doja t’i dërgoja asaj pak dashuri, ta njoftoja atë ditëlindjen e lumtur, çfarëdo qoftë,” shpjegoi ai. Kjo grua fluturoi në një institucion të shëndetit mendor për t’u larguar prej tij, por po, le të komentojmë publikisht në rrjetet e saj sociale. Mos dërgoni një tekst privat që nuk do të vihej re. Por RACHEL është e etur.

Ajo gojë vazhdonte të qante. “Ndihem keq për të, në një farë mënyre nuk e kuptoj. Unë mendoj se ajo me të vërtetë po lufton me marrjen e përgjegjësisë për veprimet e saj dhe thjesht dëshiron të tregojë gishtat dhe të zemërohet me të gjithë të tjerët. Ne ishim dy në këtë situatë. Ne të dy u prishëm.” zotëri. Rasheli nuk e tradhtoi partnerin e saj për një dekadë dhe vazhdon të jetojë në të njëjtën shtëpi. Ajo praktikisht u mashtrua për muaj të tërë dhe askush nuk dëgjoi për të. Kujt po i drejton Rasheli me gishta saktësisht tjetër veç vetes?

Sandoval shtoi, “Unë thjesht doja të isha i mirë dhe të thosha, ‘Hej, shpresoj se po argëtohesh. Shpresoj se je duke ecur mirë.’” E cila përsëri mund të ishte realizuar privatisht dhe jo para gjithë botës. Tom e dinte saktësisht se çfarë po bënte kur komentoi postimin e Rachel.

Rachel nuk e kontaktoi kurrë Tomin

Gjithashtu, ky ishte ndërveprimi i parë që ai pati me Rashelin në disa muaj. Tom u kontaktua me PR-në e saj gjatë xhirimeve të sezonit 11, por duket sikur ajo e la atë të lexohej. “[I did] plotësoje atë me atë që po ndodhte dhe çfarë po thuhej dhe me të vërtetë i mbajti ato në heshtje. Edhe pse nuk po flisja me Rakelën apo Rakelën, ndjeva se do ta ndihmonte, nëse do të kthehej apo jo, por nuk e di.”

“Është e keqe. Asnjëherë nuk kemi pasur asnjë lloj mbylljeje. Unë pata një bisedë me të që përfundoi në një mënyrë të tillë: ‘Në rregull, mirë, do të flas me ty në ditët në vijim’ dhe kjo ishte e gjitha,” tha Tom.

Më duket sikur Sandoval u mbyll dje dhe nuk ishte i kënaqur me mënyrën se si e priti. Rachel, hape kasafortën – është koha. Dhe ne ende dua të di pse Tom e filmoi atë pa marrë pëlqimin.