Tom Sandoval shpall Podcast të ri

Klea

Tom Sandoval shpall Podcast të ri

Tom Sandoval ka fituar reputacionin e tij të tmerrshëm. Ndërsa shumë njerëz mendojnë se veprimet e tij më të këqija ishin mashtrimi i Ariana Madix me Rachel Leviss, kjo është vetëm maja e ajsbergut. Unë do të argumentoja se filmimi i supozuar i tij sekret i Rachel-it gjatë atij që supozohej të ishte një moment privat dhe intim eklipson gjithçka tjetër që ai ka bërë. Ndërsa nuk e ka pranuar ta bëjë këtë, siç pretendoi Rasheli, nuk e ka mohuar as atë. Kjo ju tregon gjithçka që duhet të dini për llojin e mashkullit që është në të vërtetë Sandoval.

Prapëseprapë, duchebags bëjnë çmos për të rehabilituar reputacionin e tyre çdo ditë. Përpjekja e fundit e Sandy për të na bërë të gjithëve të falim dhe harrojmë? Një podcast. Sepse nuk ka mjaft prej tyre në botë. Unë mendoj se Tom Schwartz dhe James Kennedy tani mund të jenë të vetmit castmate të Vanderpump Rules pa një të tillë. Sillni narrativën vetë-shërbyese.

Podkasti i Tom Sandoval nis këtë javë

Sandoval ngarkoi një treshe videosh promovuese në mediat sociale për të njoftuar sipërmarrjen e tij të fundit.

Njëri prej tyre e sheh duke hequr këmishën përpara se të ulet për të regjistruar. Një tjetër tregon disa të famshëm të profilit të lartë duke e hedhur poshtë atë. E treta është një skemë në të cilën një asistent liston disa nga përshkruesit (të saktë) që komentuesit në internet i kanë bashkangjitur atij.

Të gjithë janë një lëvizje gjeniale nga Team Sandoval për të ndihmuar në lançimin e titulluar në mënyrë ironike Everybody Loves Tom. Por mos e lini veten ta falni; ai ende gjoja ka filmuar RACHEL TË POSHTË DHE PAS PA Pëlqim.

Duke i përshkruar shtatë muajt e fundit si “të egër”, Sandoval u bë edhe më i dëshpëruar kur zbuloi se mund të abonoheni në Patreon për “më shumë ekstra”. Ndërsa titulli i tij i podcast-it sugjeron “Të gjithë e duan Tomin”, mbetet e qartë se askush nuk e do Tomin më shumë se veten.