Tom Sandoval 'Really Pissed' me Ariana Madix dhe Katie Maloney për Chat për flautin e penisit

Klea

Tom Sandoval ‘Really Pissed’ me Ariana Madix dhe Katie Maloney për Chat për flautin e penisit

Drama mes Tom Sandoval, Ariana Madixdhe Katie Maloney tendoset më shumë çdo ditë, me Tomin që tani shfryn frustrimet e tij për flautin famëkeq të penisit.

Tifozët mund të kujtojnë kur Tom bleu flautin në sezonin 6 të Vanderpump Rules. Përpara në sezonin 10 dhe shoku i Arianës, Logan, e theu flautin si pasojë e mashtrimit të Tomit. Së fundmi, në materialin promovues të sezonit 11, fansat e panë flautin siç e dinin dikur.

Siç doli, Tom kërkoi ndihmësin e tij, Ann, të ngjiste përsëri flautin së bashku. Ariana e citoi atë si sjellje deluzive nga ana e Tomit – një akt tjetër lufte në shtëpinë e përbashkët – dhe dukej se Katie ishte dakord. Epo, Tom nuk ishte shumë i lumtur për klipin.

Sentimentaliteti i Tomit mbi flautin e penisit të tij

Në episodin më të fundit të podkastit të Tomit, Everybody Loves Tom, ylli i VPR shpjegoi, “Kur pashë Katie dhe Ariana duke folur për, e dini, që dëshironin të mbanin shtëpinë dhe flautin e penisit, duke e ngjitur përsëri së bashku, isha me të vërtetë, me të vërtetë i inatosur.”

Përse flauti ishte kaq i rëndësishëm për të, Tom shpjegoi: “Shiko, ne e morëm atë në Meksikë. Dikush e ka skalitur me dorë”, duke sqaruar se është bërë prej balte dhe jo prej druri. “Është si një tenxhere me lule,” shtoi Tom.

“Ajo doli me ne dhe u rrotullua me ne si, gjatë gjithë natës, dhe ishte pjesë e një pjese të mrekullueshme gazmore, shumë të paharrueshme të shfaqjes sonë.” Tom citoi gjithashtu sesi Rihana e kishte parë dhe qeshte me videon ku shfaqej flauti.

Tom Schwartz e quajti atë “një sensacion interneti” dhe Tom u pajtua. Me gjithë drejtësinë, çdokush do të çmendej nëse i thyhej suvenir nga një udhëtim sentimental. Por, siç kanë theksuar shumë, Tom duket se tregon shumë më tepër kujdes për flautin e tij sesa për çdo person në jetën e tij.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.