Tom Sandoval pyet nëse Rachel Leviss 'ka një shpirt'

Klea

Tom Sandoval pyet nëse Rachel Leviss 'ka një shpirt'

Ariana Madix dhe Tom Sandoval ishin në kushte mjaft të këqija me Rachel Leviss kur po xhirohej sezoni 11 i Vanderpump Rules. Megjithatë, kur Rasheli ngriti padinë kundër të dyve, gjërat shkuan nga keq, në shumë, shumë më keq.

Padia akuzoi Tom dhe Ariana për pornografi hakmarrëse. Ekipi i Rachel pretendon se yjet e VPR regjistruan dhe shpërndanë videon e Rachel NSFW pa dijeninë ose pëlqimin e saj. Rasti është në vazhdim e sipër pa asgjë të ngulitur. Por aktorët tashmë e kanë marrë vendimin mesa duket.

Sandoval dhe Ariana gjejnë gjuhën e përbashkët kundër Rashelit dhe padisë së saj

Në pjesën e parë të ribashkimit të sezonit 11, kasti diskutoi për Rachel pa u ndalur. Ndërsa kishte disa elefantë në dhomë, ishte e natyrshme të ngrihej padi. Ariana pranoi se nuk e dinte pse ishte në shënjestër. Ajo tha se “nuk do t'i kishte bërë kurrë asgjë” Rachel. Çuditërisht, Tom ra dakord me Arianën.

“Është një gjë të vish pas meje,” tha Tom, “por të vish pas Arianës, po pyes nëse ajo ka shpirt të mërzitur, është si një çmenduri.” Katie Maloney nuk e la për pyetje. “Ajo nuk ka,” tha Katie prerë. Pavarësisht ndjenjave të grupit për Tomin ose Arianën, ata të gjithë u shfaqën të bashkuar në ndjenjat e tyre kundër Rachel.

Megjithatë, nga ana tjetër, kishte disa mosmarrëveshje nëse Tom “e ka rregulluar” Rachelin. Tom tha se pretendimi ishte “përtej shpifjeve, duke pasur parasysh se ajo nuk është e mitur. Kjo nënkupton pedofili.” Por Lala Kent nuk ishte dakord. Ajo tha, “Kjo është duke marrë dikë që është më i ri se ju dhe më mbresëlënës se ju.”

Ajo gjithashtu vuri në dukje pozicionin e pushtetit të Tomit ndaj Rachel. Tom u përgjigj duke thënë: “Isha shumë mbresëlënëse kur ajo hoqi të gjitha rrobat e saj dhe u hodh në pishinën time të xhiros”. Ariana varte kokën në duar. Ndonjëherë, Sandoval, thjesht duhet të qëndroni të qetë.

Ribashkimi i Vanderpump Rules Season 11 vazhdon të martën në orën 8/7c në Bravo.