Tom Sandoval po pi përsëri pas tetë muajsh maturi

Klea

Tom Sandoval po pi përsëri pas tetë muajsh maturi

2023 ishte një vit i madh për yjet e realitetit dhe maturinë, dhe Tom Sandoval ishte një tjetër kokë në turmë. Zgjedhja për të ndaluar pirjen mund të jetë e madhe. Mund të jetë për arsye shëndetësore, ose për diçka më personale.

Për udhëheqësin e Vanderpump Rules, maturia dukej si një zgjedhje e mençur duke pasur parasysh gjithçka që kishte ndodhur në 2023. Nëse Tom kishte nevojë të zhvillonte diçka vitin e kaluar (dhe madje edhe tani), ishte aftësi më e mirë vendimmarrëse.

Tani, megjithatë, pavarësisht udhëtimit të Tomit pa alkool, duket se ai po zbret nga kali. Në bazë të mënyrës se si e ka shpjeguar, ai nuk ka rënë, thjesht ka zgjedhur të zbresë për vete. Shihni se si e përshkroi Tom vetë.

Tom Sandoval i është kthyer pijeve, por pse?

Për maturinë e tij, Tom i tha E! Lajmet në premierën e sezonit 11 të VPR, “Kam marrë rreth tetë muaj e gjysmë pushim.” Sa për arsyen pse vendosi të mjaftonte, ai shpjegoi: “Vendosa se i kam kaluar të gjitha gjërat që doja të kaloja – të shkoja në një festival muzikor, të bëja BravoCon, të filmoja një sezon të tërë të Vanderpump Rules, të bëja intervistat e mia. ”

Tom më tej i tha mediumit se ai ishte “në një vend të mirë”. Edhe pse vendosi të fillonte të pinte përsëri, ai mendoi se kjo nuk do të ndikonte në gjendjen e tij mendore pasi ai po “eci përpara dhe qëndronte i zënë” me karrierën e tij. Ai shtoi, “Duke kaluar nëpër të gjitha këto më ka bërë të kuptoj se çfarë është në të vërtetë e rëndësishme – për çfarë duhet të shpenzoj kohën dhe energjinë time dhe pasionin tim”.

Kthimi është një çështje jashtëzakonisht personale dhe serioze. Mund të duket e lehtë të gjykosh Tomin për heqjen dorë nga maturia, por ne nuk e dimë se si është marrëdhënia e tij me alkoolin. Ai mund ta ketë vërtet nën kontroll. Shpresojmë që njerëzit më të afërt të tij të jenë në kërkim të tij. Dhe nëse ai ndonjëherë duhet të kthehet në kalë, ja që shpresojmë se ai mund ta pranojë këtë dhe ta bëjë këtë me hijeshi.

Premiera e sezonit 11 të Vanderpump Rules do të shfaqet në Bravo të martën, më 30 janar, në orën 8/7c.