Tom Sandoval ndalohet nga Schwartz & Sandy's: E vërtetë apo e rreme?

Klea

Tom Sandoval ndalohet nga Schwartz & Sandy’s: E vërtetë apo e rreme?

Një thashetheme e re befasuese është shfaqur rreth Tom Sandoval’s përfshirja me lokalin e tij, Schwartz & Sandy’s, por a është e vërtetë? Një burim pretendon se ylli i turpëruar i Vanderpump Rules u ndalua nga bari i tij nga bashkëpronari Greg Morris. Nëse ky thashethem është i vërtetë, është edhe shokues dhe i kënaqshëm. Sandoval u bë armiku numër një publik pasi tradhtoi të dashurën e tij, Ariana Madix, kështu që shumë fansave nuk do të donin asgjë më shumë se sa të shihnin Tomin të dilte nga lokali që ai ndihmoi në ndërtimin.

Megjithatë, sado që disa fansa duan që ky thashetheme të jetë i vërtetë, vlefshmëria është e diskutueshme. Një burim i paidentifikuar madje i tha Radar Online se Sandoval nuk është ndaluar nga Schwartz & Sandy’s dhe “biznesi po funksionon si zakonisht”. Sigurisht që ka arsye të mjaftueshme për të dyshuar në pretendimet fillestare, dhe ne do të shqyrtojmë detajet për të zbuluar nëse thashethemet e Tom Sandoval të ndaluar nga Schwartz & Sandy janë të vërteta.

Pretendimi është Sus

(Greg Endries/Getty Images)

Detajet e sakta të pretendimit vijnë nga një fans i Vanderpump Rules, i cili tha se së fundmi e takuan Gregun në Schwartz & Sandy’s. Sipas fansit, Greg ishte më se i lumtur që derdhi çajin dhe zbuloi se e kishte ndaluar Sandoval nga lokali dhe nuk do të lejonte xhirimet. Greg madje (gjoja) lexoi me zë të lartë nga kontrata e xhirimit që ai refuzoi të nënshkruante. Me sa duket as Lisa Vanderpump nuk ishte në gjendje ta bindte atë të filmonte në bar.

Megjithatë, këto pretendime duken të dyshimta. Jo vetëm që Greg ishte i gatshëm t’i zbulonte detaje të tilla një të panjohuri total (dhe një fans i VPR!), ai me sa duket kishte një kopje të kontratës në dispozicion. Të lexosh nga një kontratë konfidenciale deri tek ndonjë rando në bar nuk duket realiste dhe nuk ka asnjë arsye që Greg të zbulonte detaje të tilla. Gjithçka duket pak e pamundur dhe mund të jetë një histori e sajuar nga një fans.

A e ka Greg Morris atë fuqi?

Rregullat e Greg Morris Vanderpump
(Fotografia: Bravo/YouTube)

Schwartz & Sandy’s është në bashkëpronësi të Sandoval, Tom Schwartz dhe partnerit të tyre Greg, megjithëse është e paqartë se çfarë përqindje pronësie ka secili. Është e mundur që pronësia e tyre të mos jetë qoftë edhe një ndarje tre-palëshe, dhe Greg mund të ketë më shumë aksione në bar se secili prej Toms. Por sado e vogël të jetë pjesa e tij, Sandoval është ende një bashkëpronar i lokalit, gjë që shtron pyetjen – a ka Greg fuqinë për të ndaluar Sandovalin?

Edhe sikur të donte, nuk duket e mundshme që Greg do të ishte në gjendje ta dëbonte Sandovalin nga lokali i tij. Megjithëse Greg mund të mos e pëlqejë Sandoval, Tom ka ende të drejta pronësie. Gregu mund t’i kishte kërkuar Sandovalit të mos e tregonte fytyrën e tij rreth barit, ndoshta duke bërë një argument bindës, të cilin Sandoval e pranoi. Megjithatë, duket se Sandoval mund të ndalohet nga Greg.

Merrni parasysh Burimin

Rregullat e Tom Sandoval Vanderpump
(Greg Endries/Getty Images)

Duhet të merret parasysh edhe burimi i thashethemeve. Këto pretendime u shfaqën fillimisht në llogarinë e thashethemeve Deuxmoi, e cila është një burim famëkeq jo i besueshëm. Ndonëse llogaria e thashethemeve është ndonjëherë e para që thyen çajin e madh, është po aq shpesh që thashethemet e pabazuara që nuk shkojnë askund ndahen gjithashtu në llogari.

Është e mundur që një fans i Vanderpump Rules të ketë dashur të përhapë një copë thashetheme (të fabrikuar) dhe ta dinte që Deuxmoi nuk do të shmangej nga ndarja e një thashethemesh kaq të çuditshme, pavarësisht nëse ishte apo jo e vërtetë. Megjithëse pretendimet mund të jenë të vërteta, ka po aq të ngjarë që të mos jenë.

Sandoval është një prani toksike

Rregullat e Tom Sandoval Vanderpump
(Monica Schipper/ Getty Images)

Ndoshta nuk ka gjasa që Greg të ketë qenë në gjendje të ndalojë Sandoval dhe ekipet e xhirimit nga lokali, por nëse e ka bërë, është një vendim i kuptueshëm. Megjithëse xhirimet në Schwartz & Sandy’s gjenerojnë publicitet, ai gjithashtu shkakton shumë kaos, të cilin Greg mund të mos e dëshirojë. Lokali është mjaft i vendosur deri më tani, kështu që publiciteti shtesë nuk është aq i nevojshëm sa ishte kur u hap për herë të parë Schwartz & Sandy. Greg mund të kishte menduar se do të ishte më mirë nëse kamerat nuk do të ishin në restorant.

Vetë Sandoval është gjithashtu një qese mikse. Ai është një personazh i rëndësishëm, por padyshim që ka zhvilluar një reputacion të keq këtë vit. Nuk do të ishte shumë e habitshme nëse Greg nuk do të donte Sandoval pranë për shkak të vëmendjes negative që tërheq. Pra, në këtë drejtim, thashethemet nuk mbajnë ujë.

Tifozët nuk e kanë parë Sandoval në Schwartz & Sandy’s Lately

Tom Schwartz Rregullat e Tom Sandoval Vanderpump
(Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Edhe pse është ende e paqartë nëse Sandoval është nxjerrë me të vërtetë nga bari i tij, disa fansa që frekuentojnë Schwartz & Sandy’s kanë raportuar se nuk e kanë parë atë kohët e fundit. Të dy Greg dhe Schwartz janë parë në lokal, por Sandoval mbetet i munguar.

Thashethemet për ndalimin e Sandoval janë të dyshimta, por prova mund të jetë në puding. Nëse Sandoval vazhdon të jetë MPB nga lokali i tij, është e mundur që ai të jetë shkelmuar me të vërtetë nga Gregu. Përsëri, Sandoval mund të jetë duke u ulur – një vendim i rrallë i mirë nga ai.