Tom Sandoval mbledh para për viktimat e zjarrit Maui me koncertin e LA

Klea

Tom Sandoval mbledh para për viktimat e zjarrit Maui me koncertin e LA

Për habinë e askujt, Tom Sandoval po kërkon të marrë një mbulim të mirë PR tani. Reputacioni i Tom nuk ishte tashmë i madh pas gjithçkaje që ndodhi në sezonin 10 të Vanderpump Rules.

Por gjërat u përkeqësuan edhe më shumë pas intervistës së Rachel Leviss me Bethenny Frankel. Dhe padyshim, fjala e Rashelit nuk është shumë, por nëse edhe gjysma e asaj që tha për Tomin është e vërtetë, burri do të futej në listën e zezë nga të gjithë.

Për më tepër, Bravo e dinte se shumë do të akordoheshin në sezonin 11 të VPR për të parë Tomin me urrejtje. Por nëse ai vërtet do ta filmonte Raquel-in pa pëlqimin e saj, kjo do ta bënte përfshirjen e tij në sezonin 11 një çështje morale, e cila është një bishë krejtësisht tjetër. Pra, njoftimi i tij i fundit nuk është një surprizë e madhe.

Një ekskluzive nga Radar Online raportoi se Tom dhe grupi i tij do të mbledhin para për viktimat e zjarreve të fundit në Maui. Më 30 gusht, Tom Sandoval dhe The Most Extras (TS&ME) do të performojnë në Teatrin El Rey në Los Angeles.

Sipas burimit të Radar Online, vendimi për të dhuruar paratë ishte tërësisht i Tomit. Megjithëse, duke e njohur Tomin, ky pretendim duket i dyshimtë. Shfaqja e ardhshme është pjesë e turneut të vazhdueshëm të grupit në vend këto dy muajt e fundit. Të ardhurat do të shkojnë drejtpërdrejt në Fondacionin e Komunitetit të Hawait.

Kredi ku i takon merita, ky donacion është vërtet një veprim i mirë, bamirës nga ana e Tomit dhe nga ana e anëtarëve të grupit të tij. Gjithashtu, ky është një kujtesë se njerëzit e këqij ende mund të bëjnë gjëra të mira (edhe pse jo domosdoshmërisht i shpengojnë ato). Maui u shkatërrua dhe qytetarët kanë nevojë për të gjithë ndihmën që mund të marrin. Për të dhuruar për Fondacionin e Komunitetit Hawaii, klikoni këtu.

Vanderpump Rules pritet të kthehet në Bravo në fillim të vitit 2024.