Tom Sandoval Made Assistant Ann Maddox Cry

Klea

Tom Sandoval Made Assistant Ann Maddox Cry

Tom Sandoval nuk po i bën vetes shumë favore për rregullat e Vanderpump. Bashkë yjet e tij si Scheana Shay dhe Lala Kent vazhdojnë të përpiqen t'i hedhin një kockë shpengimi, por ai thjesht vazhdon të marrë vendime që nuk ndihmojnë në rritjen e reputacionit të tij. Mënyra se si ai ndërvepron me ndihmësin e tij Ann Maddox në kamera është një shembull kryesor.

Ann është asistentja e Sandoval, e cila ka ngecur në mes të bashkëjetesës së tij me të Ariana Madix. Është vërtet një punë e pafalshme, kështu që nuk është çudi të dëgjosh se ajo nuk po punon më për Sandoval. Tani, falë një ngacmimi për episodin Pump Rules të javës së ardhshme, Ann u vu drejtpërdrejt në përplasjen e Sandoval dhe Ariana. Nuk duket se përfundon mirë.

Ann po përpiqet të kërcejë anijen e Sandoval

Në klipin ngacmues, Ann shihet duke rrotulluar fshehurazi Sandoval në shtëpinë e tij për t'u intervistuar nga Ariana për t'u bërë potencialisht asistentja e saj. Sandoval ishte fjalë për fjalë në katin e sipërm duke u stërvitur, ndërsa Ann po i pëshpëriste Arianës për aspiratat e saj për karrierë në banakun e kuzhinës. Është një moment komedie të mirëfilltë.

Siç pritej, Sandoval e përgjonte bisedën dhe nuk ishte i lumtur. “Ariana tashmë ka të gjithë miqtë tanë, tani ajo duhet të marrë asistentin tim,” u ankua ai në një rrëfim. “Ajo mund të ketë këdo që dëshiron të punojë për të.” Ndërsa zhgënjimi i tij është i arsyeshëm, ai duhet të presë një shfajësim të vogël nga ish e dashura që ai tradhtoi me shoqen e saj më të mirë. Akti i vjedhjes së një asistenti duket i pafajshëm në krahasim.

Ndërsa Ariana dukej e emocionuar gjatë intervistës së Ann, ajo nuk donte të krijonte më shumë dramë në situatë duke gjuajtur asistentin e Tomit. “Unë isha si,”Shiko, në të ardhmen, ndoshta,” i tha Ariana Katie Maloney kur i tregoi asaj për intervistën e Ann. “Por unë mendoj se tani, ai potencialisht mund të jetë shumë i vogël dhe shumë hakmarrës.”

Më vonë në ngacmim, Ariana i tregoi Katie-t se Ann kishte në telashe me shefin e saj për bisedën. “Pra, atëherë unë po bëhem gati të largohem dhe ajo është në kuzhinë duke qarë sepse Tom po zbret mbi të,” shpjegoi Ariana. Drejtësi për Anën, me të vërtetë. Ajo është humbja e vërtetë e sezonit 11 të VPR.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.