Tom Sandoval kritikon "Pretendimet e rreme" të Billie Lee

Klea

Tom Sandoval kritikon “Pretendimet e rreme” të Billie Lee

Drama mes Billi Lee dhe Tom Sandoval's e dashura, Victoria Lee Robinson, pushtoi internetin. Ylli i Vanderpump Rules doli duke kërcyer me akuza të rënda kundër Victoria-s, duke e përshkruar atë si kontrolluese dhe toksike.

Billie akuzoi Victorian se i bërtiste asaj dhe Tomit, duke menduar se ai po mashtronte me Billie. Ajo gjithashtu pohoi se Victoria do të lexonte të gjitha mesazhet me tekst të Tomit. Për më tepër, Billie pretendoi se cilësia e jetës së Tomit po përkeqësohej. Thuhet se ai filloi të pinte më shumë dhe nuk do të shfaqej në takime të rëndësishme.

Victoria dhe Kyle Chan së shpejti do të shfaqen në një Up and Adam! transmetim i drejtpërdrejtë për të adresuar akuzat. Por kjo u bë edhe më e rrëmujshme kur Billie u shfaq në bisedën e drejtpërdrejtë për të vazhduar me akuza dhe përgjigje. Pra, çfarë kishte për të thënë Tom për gjithë rrëmujën?

Tom pretendon se Billie kishte “motive të fshehta” me akuza

Të dielën, më 9 qershor, Tom dërgoi një postim në Instagram Story duke adresuar akuzat e Billie. “Pretendimet e rreme të Billie Lee ndaj Victoria Lee Robinson dhe Kyle Chan ishin krijuar për të dëmtuar miqësitë dhe marrëdhëniet tona,” shkroi ai. “Victoria, Kyle dhe unë të gjithë e dëgjuam atë në telefon, ndërsa ajo i bënte ato akuza.”

Për ata që pyesin se për çfarë po flet atje, Kyle dhe Victoria e përmendën atë në intervistën e tyre live. Kyle pretendoi se Billie i telefonoi Tomit një ditë. Ai e vuri atë në altoparlant që Kyle dhe Victoria ta dëgjonin. Ndërsa ishte në telefon, Billie bëri të njëjtat akuza ndaj Victoria-s që ajo ndau në podcast.

Historia e Tomit vazhdoi, duke thënë se pretendimet ishin “projektuar për të më izoluar nga miqtë e mi të ngushtë për motive të fshehta. Nuk është rastësi që ajo po e bën këtë ndërsa unë jam jashtë vendit dhe ajo është në turne. Do të trajtoj gjithçka kur të kthehem.” Do të jetë interesante të shihet se cilat janë “motivet e fshehta” të Billie-t, duke pasur parasysh spekulimet në internet.

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.