Tom Sandoval kërkon 90 mijë dollarë nga Ariana para shitjes së shtëpisë

Klea

Tom Sandoval kërkon 90 mijë dollarë nga Ariana para shitjes së shtëpisë

Situata me Ariana Madix dhe Tom Sandoval’s shtëpia e përbashkët vazhdon të zhvillohet. Historia e shtëpisë shkon prapa në vitin 2019 kur çifti Vanderpump Rules bleu për herë të parë hapësirën për 2 milionë dollarë. Kjo ishte, natyrisht, përpara se Scandoval ta ndante çiftin.

Pasi shpërtheu skandali i mashtrimit, qëllimi i Arianës ishte të largohej nga Sandoval. Sidoqoftë, të kesh një shtëpi në fillim të viteve 2020 është një çështje e ndërlikuar dhe nuk mund të jetë aq e thjeshtë sa një prej tyre të paketojë dhe të largohet.

Ariana vendosi se gjëja më e mirë për të bërë do të ishte të shiste shtëpinë dhe të ndante fitimet në mënyrë të barabartë. Tom, nga ana tjetër, donte të mbante shtëpinë dhe të blinte Arianën jashtë pronës. Ariana nuk do ta duronte këtë, kështu që ajo ngriti një padi për të detyruar një shitje. Tani, Tom po gërmon në thembrat e tij edhe më tej.

Tom e ndihmoi Arianën të blinte shtëpinë e tyre me një hua

Dokumentet ligjore të marra nga TMZ raportojnë se Tom i dha Arianës një hua prej 90,000 dollarësh, të cilën ajo ende nuk e ka kthyer. Këto dokumente pretendojnë se Tom dëshiron që Ariana të paguajë huanë e saj përpara se të dy të shesin shtëpinë e tyre dhe të ndajnë të ardhurat. Thuhet se Tom gjithashtu ka një barrë në shtëpinë e lidhur me kredinë.

Dokumentet ligjore argumentojnë se çdo shitje e shtëpisë nuk mund të ecë përpara derisa të merret masa e barrës. Përsa i përket nëse mund të ndodhë një shitje, gjasat duket se janë në favor të Arianës. Kuptohet, forma e re e mbrojtjes së Tomit mund të paraqesë një rrudhë në planet, nëse huazimi dhe barra ekzistojnë në fakt. Në fund të fundit, tifozët do të duhet të presin datën e gjyqit më 3 qershor 2024.

Fansat kanë parë se si shtëpia e përbashkët ka qenë një burim grindjesh mes Tomit dhe Arianës në këtë sezon të VPR. Një nga pikat më virale të grindjeve të sezonit 11 deri më tani ishte festa e ditëlindjes së Tomit. Tom donte të organizonte festën në shtëpinë e përbashkët dhe ta vendoste Arianën në një hotel për natën. Siç pritej, Ariana nuk ishte në bord, madje kërcënoi se do të thërriste policinë. E sikletshme!

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.