Tom Sandoval ishte 'në kokën e tij' në Forcat Speciale

Klea

Tom Sandoval ishte ‘në kokën e tij’ në Forcat Speciale

Pa dyshim, Tom Sandoval ka bërë më mirë nga sa pritej kushdo Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë. Ai ka pasur pjesën e tij të drejtë të sprovave. Fatkeqësisht, përulja nuk është përkthyer në përulësi të vërtetë.

Tom është po aq Tom si gjithmonë, duke i bërë problemet e tij problemet e të gjithë të tjerëve, duke u përpjekur të luajë viktimën dhe të dalë hero. Nuk ishin vetëm fansat që mund ta shihnin këtë, por edhe shokët e Tomit, konkurrentët e Forcave Speciale.

Me fat për Tomin, bashkëpunëtorët e tij të Forcave Speciale ishin të gatshëm të merrnin një pjesë të madhe të plogështit të tij. JoJo Siwa Kohët e fundit u bë gjysmë virale pasi e mori Tomin mbi supet e saj dhe e çoi përsëri në kamp. Tani, JoJo ka shpjeguar fusha të tjera ku iu desh të merrte pak Sandoval.

JoJo i tha Sandy, “Askush prej nesh nuk kujdeset” për Scandoval

Më 22 nëntor, JoJo u takua me drejtuesit e The View, duke diskutuar se sa rraskapitës ishte shfaqja e Forcave Speciale. “Mendoj se duke u hequr nga gjithçka që dimë, thjesht zhveshesh deri në palcë,” shpjegoi JoJo. “Ti zhveshesh pikërisht tek njeriu që je.” Kjo zhveshje nxori në pah qëndrimin e saj jo të pakuptimtë.

Ndërsa Tom po luftonte gjatë shfaqjes, JoJo zbuloi këshillat e vështira që ndau me të. “Tom Sandoval ishte atje dhe, natyrisht, ishte e drejtë pasi Scandoval po ndodhte dhe kështu ai ishte shumë në kokën e tij për shumë gjëra,” paratha ajo. “Unë i thashë atij gjatë gjithë kohës, isha si, ‘Tom, askush prej nesh nuk kujdeset këtu. Pa ofendim. Problemet tuaja janë shqetësimet tona më të vogla përderisa jemi këtu.”

“Në një moment, ju mendoni se do të ketë një lloj elementi të Hollivudit. E dija që nuk do të shkonim më pas në The Ritz, e dija që nuk kishim shërbime artizanale. Por mendova se do të shohim shërbime artizanale, por nuk do të mund t’i arrijmë ato. Ne do t’i shohim kufjet në veshin e DS. Nuk ka kufje. Nuk ka shërbime artizanale.”

Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë transmetohet të hënën në 9/8c në FOX.