Tom Sandoval i thotë Lisa Vanderpump se është "luftuar me vetëvrasje"

Klea

Tom Sandoval i thotë Lisa Vanderpump se është “luftuar me vetëvrasje”

Paralajmërim për përmbajtjen: Përpara se të lexoni më tej, këshillohuni që ky artikull përmban përmendje të vetëvrasjeve të realizuara dhe mendimeve vetëvrasëse. Mos lexoni nëse tema të tilla janë nxitëse.

Gjërat u bënë serioze mes tyre Tom Sandoval dhe Lisa Vanderpump në episodin e mbrëmshëm të Vanderpump Rules. Tom i zbuloi ish-punëdhënësit të tij se, në vazhdën e Scandoval, ai po luftonte me mendimet për t’i marrë jetën.

Ata që e kanë ndjekur Tomin nga afër gjatë vitit të kaluar ka të ngjarë të jenë të vetëdijshëm për këtë. Tom e solli atë në episodin e parë të podcast-it të tij, duke thënë: “U errësua vërtet. Mbaj mend që kur u ktheva nga turneu ishte një ditë vërtet, vërtet e vështirë.”

Mbrëmë, shikuesit panë që Tom të rrëfente luftën e tij për LVP.

LVP u lëndua që Sandoval nuk e shtriu dorën mes mendimeve të errëta

Në episodin e 13 shkurtit të VPR, Lisa dhe Tom u gjendën në mes të një debati. Lisa po përpiqej ta inkurajonte Tomin që t’u kërkonte falje miqve të tij më shumë për sjelljen e tij nga sezoni 10 e tutje. Tom ndjeu se askush nuk do ta besonte sinqeritetin e tij. Në vapën e debatit të tyre, Tom zbuloi se ai “luftoi me vetëvrasjen”.

Lisa u kap në befasi. Ajo u përgjigj: “Jo, jo!” Deklarata ishte nxitëse për Lizën për disa arsye. Së pari, Lisa humbi vëllain e saj për vetëvrasje. “Të kontaktova,” tha ajo, “dhe ti e di se si ndihem për këtë, duke humbur vëllain tim, ti e njihje vëllanë tim.”

Për më tepër, siç shpjegoi Lisa në një rrëfim, ajo e udhëzoi Tomin që t’i afrohej asaj nëse ai po përjetonte ndonjëherë mendime vetëvrasëse. “Të dëgjoja të thoshte se kishte ato mendime dhe nuk më telefonoi, kjo i trembi … dritat e gjalla nga unë. Pasi humba motrën time të vetme nga vetëvrasja, nuk mund ta dëgjoj këtë dhe nuk bëj asgjë për të.”

Më tej ajo i tha Tomit, “Unë e kuptoj që mund të ishe ndjerë kështu dhe më premtove, më premtove.” Lisa e inkurajoi Tomin që të vazhdonte të ecte përpara “me sinqeritet dhe pendim të plotë”.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.