Ariana Madix

Klea

Tom Sandoval i ofroi Ariana Madix-it një blerje prej 600 mijë dollarësh për rezidencën e tyre prej 2 milion dollarësh!

Tom Sandoval i ofroi Ariana Madix-it një blerje prej 600 mijë dollarësh për rezidencën e tyre prej 2 milion dollarësh!

Pavarësisht ndarjes së tyre të çrregullt, Tom Sandoval dhe Ariana Madix vazhduan të jetonin nën të njëjtën çati, duke u përplasur për ndarjen e shtëpisë së tyre prej 2 milionë dollarësh në Los Anxhelos. Një skenë e fshirë së fundi nga Rregullat e Vanderpompës u ka dhënë fansave një vështrim nga brenda për konfliktin e vazhdueshëm.

Tom Sandoval

Në skenë, Sandoval41 vjeç, u zbuloi producentëve se ai kishte ofruar Ariana, 38, një blerje prej 600,000 dollarësh në para për shtëpinë. Duke lexuar një email që ai i dërgoi Madix dy muaj më parë, Tom tha, “Unë do t'ju jap 600,000 dollarë para të gatshme. Bazuar në matematikë, kjo është një blerje që është ekuivalente me shitjen e pronës nga ne për 3.1 milionë dollarë, që është shumë mbi vlerën e Zillow dhe Redfin dhe padyshim mbi vlerën e tregut.”

Më tej ai shpjegoi barrën financiare të rifinancimit të shtëpisë pa Ariana. “Me rifinancimin e kësaj shtëpie dhe heqjen e emrit të saj nga kredia, kjo shkon nga një pagesë prej 10,000 dollarë në muaj në një pagesë prej 20,000+ dollarë në muaj,” vuri në dukje Sandoval.

Ariana Madix

Tom's asistent, Ann Maddox, u befasua nga oferta e tij. “Dhe a mund ta përballosh këtë?” ajo pyeti. “Për gjashtë deri në tetë muaj,” u përgjigj ai, duke shtuar, “E futa veten në këtë rrëmujë. Unë thjesht do të doja që ne të mund të ktheheshim.”

Çifti, të cilët ishin së bashku për gati një dekadë, u ndanë për shkak të Sandoval's pabesi, megjithatë ata vazhduan të jetonin së bashku pasi nuk e kishin zgjidhur ndarjen e pasurisë. Tom Sandoval kishte një lidhje me e Arianës mik dhe Rregullat e ish-Vanderpump shoku i filmit, Rachel “Raquel” Leviss.

Ann Maddox

Pas ndarjes, Madix bleu një shtëpi në Hollywood Hills për 1.6 milionë dollarë. Ajo gjithashtu paditi Tom në fillim të janarit mbi shtëpinë e tyre prej 2 milionë dollarësh në Valley Village, të cilën ata e kanë bashkëpronarë.

Sandoval shprehi zhgënjimin për e Arianës refuzimi i ofertës së tij. “Ariana po e bën të qartë se dëshira për të mbajtur shtëpinë është një lëvizje psikopati, por nuk është, “tha ai më tej. Podkasti “The Viall Files” i Nick Viall. Ai vazhdoi, “Ajo është si, 'Oh, ai më dha si**t ofertë. I dhashë një ofertë prej 3.1 milionë dollarësh. Ne blemë shtëpinë tonë për 2.05 dollarë (milion)… Unë i dhashë një ofertë për ta blerë atë.”

Ariana Madix

Tom më tej pretendoi se Madixe cila sapo kishte filluar të luante rolin e Roxie Hart në “Chicago” në Broadway, “nuk ka paguar asnjë faturë të vetme për këtë shtëpi në tetë muaj” dhe nuk ka jetuar atje për “dy ose tre muaj”.

“Ajo po tregohet e imët dhe nuk do që unë ta kem shtëpinë,” tha ai. “Kjo është e vogla (lëvizja). “Unë po ndahem me ty dhe nuk dua që askush ta ketë (atë).”

Ariana Madix

Ai përfundoi me një analogji shumëngjyrëshe, “Është (si) rrokullisje mbi tabelën e Monopoly. Kjo eshte. Është si, 'Unë jam duke humbur në Monopoly, kështu që unë do të kthej tabelën e Monopoly.' Kjo është ajo që është.”

Rregullat e Vanderpompës është në pauzë për sezonin 12.