Tom Sandoval 'Eroused' nga BravoCon Hate, Shaka Tom Schwartz

Klea

Tom Sandoval ‘Eroused’ nga BravoCon Hate, Shaka Tom Schwartz

Ylli i Vanderpump Rules Tom Sandoval ishte, pa dyshim, figura më e përbuzur në Bravo në kulmin e Skandovalit. Mashtrimi i të dashurës së tij prej kohësh, Ariana Madix, me shoqen e saj, Rachel Leviss, shkaktoi reagime të jashtëzakonshme të Sandoval nga fansat e Pump Rules. Dhe më e mira e tij, Tom Schwartzi cili qëndroi në krah të tij, gjithashtu fitoi para nga vala e baticës së dridhjeve të këqija.

Sandoval rrëfeu se ishte i shqetësuar për reagimin e turmës në BravoCon. “Nëse [Ariana] del, është si, ‘Po,’ [or] cfaredo. Pastaj unë dal dhe njerëzit do të duan të tregojnë besnikërinë e tyre ndaj ekipit Ariana apo çfarëdo tjetër, dhe unë jam pak nervoz për këtë, “tha Sandoval gjatë podcast-it të tij, Everybody Loves Tom.

Epo, Sandoval ishte i saktë në lidhje me reagimin e turmës kur ai u bashkua me panelin e VPR. Ai u shaka nga fansat. Më vonë, Schwartz dhe Sandoval u hapën rreth asaj se si ishte përvoja.

Schwartz dhe Sandoval, për fat të keq, nuk do të rriten kurrë

(Foto nga: Ralph Bavaro/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Schwartz tregoi se si ndihej Sandoval për pritjen negative. “Mos lejoni që ai t’ju mashtrojë. Ai është mazokist”, tha Schwartz për Page Six. “Ai është shumë i eksituar tani.” Sandoval shtoi se ai ishte “i kënaqur që u bë”. Uroj që këta burra të fillojnë të piqen.

Sandoval vazhdoi, “E dija [facing the fans here] do të ishte e vështirë. Dhe unë e di, si, padyshim, kur keni shumë njerëz së bashku, bëhet disi si një… si, pothuajse si një ngjarje sportive,” shtoi ai.

Gjatë panelit, Sandoval dhe James Kennedy përfunduan në një konkurs push-up pa këmisha. Dhe Ariana nuk ishte një fanse. “Kërce frikë…Më duhej një paralajmërim për këmbëzën,” tha ajo ndërsa shikonte larg. E njëjta gjë, Ariana. Njësoj.

Të gjithë e dimë se Sandoval është fajtor për gjendjen e tij të vështirë. Kur Rachel zgjodhi të mos kthehej në shfaqje, kjo e la atë në sediljen e nxehtë, krejt vetëm. Epo, përveç Schwartz-it. Pra, ndërsa ai e dinte se pritja e tij në BravoCon do të ishte armiqësore, ai duhej të përballej me të. Koha për të paguar piper, Sandoval.