Tom Sandoval e quan Zemërimin e Ariana Madix 'performative'

Klea

Tom Sandoval e quan Zemërimin e Ariana Madix ‘performative’

Tom Sandoval nuk mund të mos gërmojë veten në një gropë më të thellë. Edhe disa muaj pas zbulimit publik të mashtrimit të tij Ariana Madix. Ylli i Vanderpump Rules ka qenë armiku numër një publik për fansat e Bravo që nga fillimi i vitit 2023.

Tom ka bërë çmos për të rimarrë imazhin e tij publik në duart e tij. Megjithatë, siç pritej, çdo përpjekje nga ana e tij është pritur me kritika të forta nga fansat. Dikush mund të mendojë se Tom do të mësojë të ecë më me kujdes. Me sa duket, nuk është kështu, me komentet e fundit për Ariana-n që me siguri do të ngacmojnë disa pupla.

Tom pretendon se Ariana “kishte besim” dhe “ndihej e sigurt” me të

Gjatë Sezonit 11, Episodi 1 Pas Shfaqjes, Tomit dhe Arianës iu kërkua të reflektonin mbi situatën e tyre të jetesës. Tom tha: “Mendoj se ishte më shumë një punë më e madhe për të gjithë të tjerët sesa për ne. Ishte disi qetësuese për mua, sepse ndihem si Ariana… Ndjej se ajo me të vërtetë doli nga rruga e saj për të më çnjerëzuar, por ndihet më performuese se çdo gjë.”

Tom vazhdoi, “Sepse në fund të ditës, nëse ajo mendon se jam një vrasës serial i tillë, atëherë pse është ende mirë duke jetuar me mua?” Të jesh më i sigurt se një vrasës serial është një pengesë e ulët për t’u kaluar. Ai shtoi, “Ndihesha sikur në njëfarë niveli, ajo më besoi dhe ndihej e sigurt … me mua atje – duke qenë atje – sesa të qenit vetëm në atë shtëpi.”

Siç e kanë zbuluar fansat me kalimin e kohës, situata e jetesës mes Tomit dhe Arianës është e komplikuar. Tom është i lirë të pyesë pse Ariana nuk do të largohej, por ai duhet të njohë hipokrizinë kur pranon se as nuk dëshiron të largohet. Ai mund ta racionalizojë gjithçka që dëshiron.

Ariana, nga ana e saj, tha: “Kam jetuar atë që mendoja se ishte skenari im më i keq dhe mësova se mund të bëja gjithçka. Pra, unë mund të jetoj në një situatë të bezdisshme jetese për dy muaj nëse kjo do të thotë se po e vendos të ardhmen time në një mënyrë të mirë për mua.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.