Tom Sandoval e quan Rachel Leviss një 'frikacak' në VPR Reunion

Klea

Tom Sandoval e quan Rachel Leviss një 'frikacak' në VPR Reunion

Rachel Leviss dhe Tom Sandoval Që atëherë janë figura të diskutueshme Rregullat e Vanderpompës Fundi i sezonit 10. Në fillim, dukej se të dy mund të qëndronin pranë njëri-tjetrit në polemikat e tyre.

Në vend të kësaj, të dy u ndanë, me Rachel kundër Tomit. Dhe përkundër disa ndjenjave të përziera të shfaqura në sezonin 11, Tom tani është fort kundër Rachel gjithashtu.

Në fakt, Tom mund të jetë kompensues i tepërt në sulmet e tij kundër Rachel. Dhe, natyrisht, ka edhe një dozë hipokrizie të perceptuar. Por nëse nuk është Tom…

Lala thotë se Rasheli dhe Tom ishin më të guximshëm se Ariana

Më 8 maj, Bravo publikoi shtatë minutat e para të ribashkimit të tij të ardhshëm të sezonit 11 të VPR. Në pamjen paraprake të fshehtë, një nga temat e para të diskutimit ishte Rachel. Andy Cohen pyeti nëse dikush i vinte keq për mënyrën se si folën me Rachel në ribashkimin e vitit të kaluar. Ariana Madix tha se i qëndroi fjalëve të saj. “Kam pasur guximin t'u rezistoj autorëve të mi,” tha ajo. “Nuk mund ta besoj se u paraqita atë ditë.”

Andy theksoi se ishte ndoshta e vështirë për Rachel të shfaqej gjithashtu. Deri në atë pikë, Lala Kent përmendi se Ariana kishte një sistem mbështetjeje në atë kohë. “Që të shfaqen Tom dhe Raquel? Tani atë? Unë thosha: 'Dreq, e konsideroj veten si një njeri i ashpër'.” Por në fund, Lala tha se nuk do të kishte ardhur në ribashkim nëse do të ishte në pozicionin e Rachel ose Tom.

Tom, megjithatë, ndërhyri për të thënë: “Duke parë prapa, mendoj se ajo është frikacake. Si, më vjen keq që e them.” Ariana dhe Lisa Vanderpump lanë të rrëshqisnin shprehjet e shokuar, me këtë të fundit duke tundur edhe kokën. Tom vazhdoi, “Unë mendoj se ajo është ulur këtu, duke predikuar [to] të gjithë thuajse, ajo po ecën përpara, por ende duke folur pa pushim për mua dhe të gjithë janë thjesht qesharakë.”

Ribashkimi i sezonit 11 të Vanderpump Rules fillon më 14 maj në orën 8/7c në Bravo.