Tom Sandoval dyshohet se e ka quajtur Rachel Leviss 'egoiste'

Klea

Tom Sandoval dyshohet se e ka quajtur Rachel Leviss ‘egoiste’

Vanderpump Rules Sezoni 11 po na tregon pasojat e Scandoval. Në emision, tregohet përmes syve të ish-it Ariana Madix dhe Tom Sandoval. Së bashku me miqtë e tyre, natyrisht. Thënia thotë se çdo histori ka tre anë. Ana e tretë do të ishte Rachel Levissish-shoku i aktorit që ishte në mes të gjithë kësaj.

Por Rasheli vendosi të mos kthehej në shfaqje dhe me arsye të mirë. Në vend që të lejojë Bravo të modifikojë narrativën e saj në kamera, ajo ka zgjedhur të ndjekë rrugën e podcast-it. Në podin e saj, Rachel Goes Rogue, ajo është fokusuar në detajet e përvojës së saj gjatë dhe pas lidhjes.

Në episodin e saj më të fundit, ajo u tregua e sinqertë për anën e errët të sjelljes së tij të supozuar narcisiste. Më e rëndësishmja kur ajo u kontrollua në një qendër terapie pasi u publikua lajmi për lidhjen e tyre.

Rachel nuk do të jetë kurrë shoqe me Sandoval pas gërmimeve “egoiste”.

“Nëse nuk do ta kontaktoja një ose dy ditë, ai do të mërzitej nga kjo dhe me të vërtetë do të hiqte njëfarë zhgënjimi mbi mua,” zbuloi Rachel. “Kështu që më bëri të ndihem sikur kisha përgjegjësi për të ruajtur nevojat e tij emocionale.”

Ish-SURver-i vazhdoi duke thënë: “Dhe, o njeri, sa herë që Tom më quajti ‘egoist’ ndërsa isha në The Meadows dhe [said I was] ‘duke ikur nga problemet e mia’ dhe unë jam ‘varet nga ky vend që është në thelb një objekt jetese i asistuar’ – e dini, si me të vërtetë faji të më pengoni dhe të them që e lashë të merrej me të gjitha ushqimet, unë jam thjesht vrapimi.”

Rachel shtoi, “E dini, kjo thjesht zbulon llojin e personit që ai është dhe … nuk ka dyshim që unë dhe Tom nuk do të jemi kurrë më miq.”

Sandoval shkon mashtrues

Sikur të mos ishte kjo arsye e mjaftueshme, paraqitja e fundit e Sandoval në podcast The Viall Files sigurisht që vulosi marrëveshjen. Sandoval e përshkroi Rachel si “dikush që është në të 20-at e saj, si, në thelb, duke bërë gjëra të ndyra me bikini me krem ​​të ndyrë, si në Varsity Blues”.

Një Rakela e pabesueshme tha: “E urreja atë që tha [comparing me to Darcy Sears in Varsity Blues]. Unë thashë: ‘Çfarë është kjo referencë?’ Dhe e hodha në YouTube, dhe thashë, ‘Zot, si çfarë?!’”

“Mënyra se si ai po e përshkruante me të vërtetë e bënte të tingëllonte sikur unë isha tunduesi dhe se ishte kjo, si, joshja në të cilën ai ra. Unë mund të marr rolin tim në këtë sepse, po, ishte një zgjedhje që e bënim çdo ditë dhe ishte një vendim vërtet i keq”, përfundoi Rachel.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.