Tom Sandoval donte të krijonte 'Ndarjen e përsosur' përpara Scandoval

Klea

Tom Sandoval donte të krijonte ‘Ndarjen e përsosur’ përpara Scandoval

Manipulimi i një situate? Plotësisht në markë për Tom Sandoval. Si detajet e Skandoval i shpalosur gjatë sezonit 10 të Vanderpump Rules, ishte e qartë se Tom ishte përpjekur dhe nuk kishte arritur të krijonte një narrativë që nuk do ta pikturonte atë negativisht.

Nuk është për t’u habitur që Tom thotë se kishte planifikuar të krijonte “ndarjen e përsosur” nga ish-ja e tij, Ariana Madix. Tani, ai ka qenë në të gjitha skenat dhe ekranet tona dhe madje ka podcast-in e tij. Këtë javë, ai e përdori atë për të folur për planin e tij të dështuar të ndarjes.

Tom është penduar

Podkasti i Tomit quhet me ironi të gjithë e duan Tomin. Jerry O’Connell ishte i ftuari i tij në episodin e fundit. Jerry është një superfan i Bravo, kështu që ai kishte shumë pyetje në lidhje me mentalitetin skandoval të Tomit.

Tom shprehu keqardhje për të gjitha. Ai gjithashtu u zotua se nuk do të shkaktojë më dhimbje të tilla. Mmmhmm. Kristen Doute dhe Miami Girl do të donin një fjalë.

“Më vjen plotësisht keq. Ndihem keq për këtë.” Ai vazhdoi: “E urrej që i lëndoj njerëzit. Unë, në pjesën më të madhe, kam qenë shumë i mjerë dhe nuk dua të kaloj më kurrë atë që kam kaluar. Dhe nuk dua të jem kurrë përgjegjës ose shkaku që të lëndoj njerëz si ai dhe të shkaktoj më kurrë atë lloj sh*t. Unë do të bëj gjithçka në fuqinë time që të mos e bëj më kurrë këtë dhe të mos humbas dhe të mos jem i kapur në një situatë të tillë.”

“Unë do të kisha dalë nga marrëdhënia ime, do të kisha hequr fashën, pa u vonuar,” shtoi ai. “Mendoj se jam kapur në përpjekjen për të krijuar ndarjen perfekte, por ishte shumë përtej kësaj.”

Tom donte që ndarja e tij me Arianën të shkonte më mirë se ajo e Schwartz dhe Katie

Tom tha se kishte parë Tom Schwartz dhe Katie Maloney të kalonin divorcin e tyre dhe donte që ndarja e tij eventuale me Ariana të shkonte më mirë. Sandoval tha se ai u kap nga ato detaje, dhe atëherë gjërat u çrregulluan.

“Pashë se çfarë kaluan Tom dhe Katie dhe doja ta bëja më mirë, ta bëja më mirë. Ne ishim një marrëdhënie ndryshe nga Tom dhe Katie, Ariana dhe unë.”

Tom thotë se është në një rrugë më të mirë

Tom shpjegoi se ai ishte në një vend negativ në jetën e tij kur filloi lidhjen. Ai tani është i matur për gjashtë muaj dhe po përpiqet t’i kthejë gjërat.

“Isha në një rrugë që nuk ishte e mirë. Pija gjithë ditën, çdo ditë, duhan me zinxhir, cigare, dilja vazhdimisht, ndiqja dragoin, ikja nga gjithçka, fshihesha, fshihesha, fshihesha. Dhe, kur ndodhi kjo, u detyrova t’i hidhja një vështrim jetës sime, të analizoja vërtet dhe të thosha, ‘Duke, çfarë dreqin po bën?’ Ti më kupton se ku e kam fjalën? Për shembull, kjo nuk është një rrugë që të çon në një jetë të gjatë dhe të shëndetshme.”

Eshtë e panevojshme të thuhet se ndarja e tij NUK shkoi më mirë se ajo e Schwartz dhe Katie. As koha e tij në këngëtarin e maskuar nuk shkoi shumë mirë. Do të shohim nëse gjërat do të ndryshojnë për të kur sezoni 11 i VPR të kthehet në 2024.