Tom Sandoval dhe Jax Taylor patën 'përparim' në Reunion

Klea

Tom Sandoval dhe Jax Taylor patën ‘përparim’ në Reunion

Pasi u publikua lajmi se ylli i Vanderpump Rules Tom Sandoval tradhtoi dashurinë e tij të gjatë, Ariana Madix me Rachel Leviss, Bravoverse ishte i shpejtë për të reaguar. Dhe kjo përfshinte ish-zotën e Sandovalit, Jax Taylor.

Dhe Jax ishte një ekspert në mashtrimin përpara se të martohej me Brittany Cartwright. Sandoval dhe Jax u grindën përpara se Jax dhe Brittany të dilnin nga Pump Rules. Dhe Jax nuk e kishte problem të shpërthejë Sandoval për mënyrën se si e trajtoi Arianën. Komentimi i Scandoval e vendosi Jax përsëri përpara kamerave të Bravo në një spinoff të VPR.

Pse Jax, Sandoval dhe Schwartz u përpoqën të bënin paqe?

Kohët e fundit, Sandoval, Jax, dhe Tom Schwartz vendosi të ribashkohej në Schwartz & Sandy’s. Jax ndau një pamje të ekranit nga Historia e tij në Instagram e treshes në Twitter. Ai e shkroi atë, “U kthye grupi”. Nga reagimi i fansit, askush nuk i do biletat për atë shfaqje.

Schwartz i tha PEOPLE se edhe pse Jax dhe Sandoval “kanë qenë në dalje për një kohë të gjatë”, se ata kanë një histori të gjatë.

“Mendoj se njerëzit harrojnë se Tom dhe Jax kanë qenë miq më gjatë sesa unë kam qenë miq me të dy. Po flas për gati 20 vjet,” shpjegoi Schwartz. “Është sikur ndonjëherë ndihem sikur jemi një treshe. Ne jemi si vëllezër. Këta janë vëllezërit e mi në Los Angeles.”

Ai vazhdoi, “Ata janë [the] dy personat e parë që takova së bashku me Kristen Doute. Ne jetonim të gjithë së bashku dhe ishim pak jofunksionalë, por e donim njëri-tjetrin dhe dolëm bashkë dhe unë kam një lidhje të thellë me të dy ata djem.”

Pra, cili është statusi i marrëdhënies midis Jax dhe Sandoval tani? “Ndonjëherë dinamika e tyre, është dashuri-urrejtje – ndoshta më shumë theks në këtë të fundit kohët e fundit, por ndihem sikur ata patën një përparim të vogël kohët e fundit,” tha Schwartz. “Ata kanë komunikuar më shpesh.”

Ai e krahasoi lidhjen e dyshes me filmin Step Brothers. “Unë mendoj se thellë brenda tyre ata e duan njëri-tjetrin në fund të ditës. Mendoj se mund të flas në emër të tyre”, tha Schwartz.

“Ata janë gjithashtu njerëz shumë të ndryshëm. Dhe gjithsesi, ata të dy po ecin shumë mirë tani, dhe ishte shumë mirë t’i shihja së bashku… Ishte thjesht një natë vërtet, vërtet e mrekullueshme,” tha Schwartz. “Ndihej komod dhe i lumtur, dhe fryma e festës ishte e gjallë dhe e mirë.”

Vetëm koha do të tregojë se si do të trajtohet Sandoval nga bashkë-yjet e tij gjatë sezonit 11 të VPR. Do të jetë interesante të shihet se kush do të ngrohë Sandovalin dhe kush do t’i qëndrojë besnik skuadrës Ariana.

Vanderpump Rules kthehet në Bravo në janar 2024.