Tom Sandoval dhe Ariana Madix shmangin kontaktin me sy

Klea

Tom Sandoval dhe Ariana Madix shmangin kontaktin me sy

Pasojat nga Scandoval vazhdojnë. Ata që vazhdojnë me lajmet rreth Vanderpump Rules e dinë këtë Tom Sandoval dhe Ariana Madix nuk janë në kushte të mira. Ariana po bënte gjithçka në fuqinë e saj që të mos filmonte me Tomin. Kjo për fat të keq doli e pamundur.

Megjithatë, Ariana e shfrytëzoi më së miri një situatë të keqe. Kur të dy u panë duke filmuar në të njëjtin vend, ata nuk e pranuan aspak njëri-tjetrin. Në fakt, Tom dukej krejtësisht i pakëndshëm, siç duhej. Burri meriton disa pasoja.

Pasi fansat i panë të dy bashkë në këtë natyrë, filluan të qarkullonin thashethemet se dyshja nuk do të bënin as kontakt me sy me njëri-tjetrin. Shumica e njerëzve nuk janë mashtruar nga Tom, por ata gjithashtu nuk do të donin të bënin kontakt me sy me të, kështu që thashethemet kishin një peshë. Tom pati mundësinë t’u drejtohej atyre drejtpërdrejt.

Përgjigja pa klasë e Tomit ndaj thashethemeve

Një baba nga TMZ arriti të kapte Tomin teksa po largohej nga Hotel Ziggy në West Hollywood. Burri pas kamerës e pyeti Tomin nëse do të adresonte thashethemet se ai dhe Ariana shmangnin kontaktin me sy, duke pyetur veten nëse raporte të tilla ishin thjesht një rast ekzagjerimi.

“Ne nuk e shikojmë njëri-tjetrin shumë shpesh, jo,” konfirmoi Tom. Me atë gjë, babai duhej të konfirmonte se të dy jetonin ende bashkë. “Ne as nuk shikojmë më njëri-tjetrin kur bëjmë seks. Është çmenduri,” bëri shaka Tom pa shije. Ai sqaroi, “Thjesht po bëj shaka”, dhe pozita e tij e vogël qeshi me të.

Tom gjithashtu adresoi thashethemet se ai solli foto të Rachel Leviss në setin e Forcave Speciale. “Padyshim që nuk doja ta tregoja si një simbol nderi. Mendoj se isha më i drejtë, e dini – ata janë shumë të vetmuar në atë vend. Nuk ka kocka, nuk ka asgjë, kështu që…” – vazhdoi ai. Duket sikur disa gjëra nuk ndryshojnë kurrë. Dhe disa njerëz.