Tom Sandoval dhe Ariana Madix kërkojnë gjykim në betejë ligjore për shtëpinë e tyre

Klea

Tom Sandoval dhe Ariana Madix kërkojnë gjykim në betejë ligjore për shtëpinë e tyre

Tom Sandoval dhe Ariana Madix kërkojnë gjykim në betejë ligjore për shtëpinë e tyre

Ariana Madix38-vjeçarja ngriti një padi në fillim të këtij viti kundër ish të dashurit të saj Tom Sandoval, 40, duke kërkuar të detyrojnë shitjen e shtëpisë së tyre prej 2 milionë dollarësh në Los Anxhelos. Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara ekskluzivisht nga Dielli i SHBA, Rregullat e Vanderpompës yjet mbeten të përfshirë në një mosmarrëveshje të zgjatur ligjore, ku asnjëra palë nuk ka treguar shenja të tërheqjes.

Më 17 maj, Ariana dhe Tom paraqitën deklarata të veçanta të menaxhimit të rasteve përpara konferencës së tyre të planifikuar në qershor. Të dyja dosjet tregojnë një kërkesë për një gjykim pa juri, duke vlerësuar se procedurat gjyqësore do të zgjasin një deri në dy ditë.

Ariana Madix dhe Tom Sandoval

Ariana përsëriti në deklaratën e saj se “ekziston mosmarrëveshje” mes tyre, duke ndikuar negativisht në pronësinë e saj dhe gëzimin e pronës. “Kokteje AF tekeAutorja tregoi gjithashtu synimin e saj për të paraqitur një kërkesë për gjykim të shkurtuar ndërmjetësues, me qëllim zgjidhjen e mosmarrëveshjes përpara gjykimit. Ajo përmendi mundësinë e paraqitjes së mocioneve për detyrim Tom's përgjigjet për zbulimin me shkrim, të cilat ai pranoi t'i dorëzonte, së bashku me depozitimet, deri më 10 dhjetor 2024.

Tom pranoi “mosmarrëveshjen” ekzistuese dhe informoi gjykatën se ai “po kërkon një kontabilitet” përpara çdo shitjeje ose blerjeje të e Arianës interesi në pronë. Pavarësisht mosmarrëveshjeve të tyre, ish-çifti është “takuar dhe biseduar”, megjithëse detajet e diskutimeve të tyre mbeten të paqarta.

Ariana Madix dhe Tom Sandoval

Asnjë konferencë për ndërmjetësim apo zgjidhje nuk është planifikuar ende. Ariana i ka kërkuar gjykatës të përcaktojë ndarjen e drejtë të të ardhurave nga shitja nga një ndarje me shitje, si dhe pagesën e borxheve të lidhura, duke përfshirë tarifat e avokatit dhe shpenzimet e titullit. Ne pergjigje, Tom depozituar më 23 shkurt, duke argumentuar ndarjen me shitje dhe duke pretenduar se Ariana “nuk ka vepruar në mënyrë të arsyeshme dhe në mirëbesim” gjatë paraqitjes së padisë.

Tom më parë shprehën dëshirën për një “marrëveshje të arsyeshme” dhe shpresonin se mund ta “kuptonin atë pa asnjë lloj gjykimi”. Gjatë VPR Pas shfaqjesai përmendi se kishte “paguar faturat për shtëpinë për nëntë muajt e fundit” dhe kritikoi Ariana për mospjesëmarrje në punët e shtëpisë. Ariana u kundërpërgjigj, duke thënë se ajo kishte “paguar për shumicën e gjërave” në shtëpi dhe kishte një dizajner të brendshëm, Lucinda Pacendihmoni në llogaritjen e vlerës së çdo artikulli.

Ariana Madix

Gjatë Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11, Ariana u përmbajt nga diskutimi i betejës së tyre gjyqësore për shkak të kufizimeve ligjore. Menjëherë pas marrjes së masave ligjore, Ariana bleu një rezidencë të re me tre dhoma gjumi dhe dy banja për 1.6 milionë dollarë, e vendosur pak më shumë se gjashtë milje nga ish-shtëpia e saj e përbashkët me Tom.