Tom Sandoval bën pretendime të mëdha NSFW për James Kennedy

Klea

Tom Sandoval bën pretendime të mëdha NSFW për James Kennedy

Sikur James Kennedy nuk kishte mjaft probleme tani, Tom Sandoval dëshiron të tregojë marrëdhënien e tij të kaluar me Kristen Doute. Por mos mendoni se Tom dëshiron të ketë një bisedë serioze. Jo, ai e ka mbyllur telefonin me James dhe Kristen për të gjitha arsyet e gabuara.

Për ata që nuk janë në dijeni, fansat e Vanderpump Rules kanë biseduar në internet për James kohët e fundit. Rachel Leviss ngriti pretendime kundër personazhit të James, duke e akuzuar atë për abuzim ndaj Kristen Doute. Kristen ishte ish e dashura e Tomit, e cila u takua me James në sezonet 3 dhe 4 të VPR.

Marrëdhënia e Kristen dhe Tom ishte e trazuar, siç ishte edhe koha e saj me James. Por çfarë prisni nga aktori i Pump Rules? Në vend që të barazohet me James për trajtimin e Kristenit, Tom dëshiron të përpiqet të akuzojë James për hipokrizi.

Tom është mbyllur në takimin e James dhe Kristen në NSFW

Në një pamje paraprake për episodin e 13 shkurtit të VPR, fansat e panë Tomin që po gjuante James pasi la festën e ditëlindjes në shtëpinë e tij të përbashkët me Arianën. “Ai thotë, ‘A të vjen keq për tradhtinë e fundit?’ Dhe unë jam si, tradhtia e fundit?”

Tom vazhdoi, dhe komentet e tij u bënë gjithnjë e më keq ndërsa vazhdoi: “James bëri të njëjtën gjë me mua, vetëm më keq. Se [was] ish-in tim se ai po e rrah në shtratin tim duke përdorur prezervativët e mi.”

Tom u tha pjesëmarrësve në festë: “James është si shumë i ndezur. Dhe gjithashtu kur bëni atë që ai më bëri mua në të kaluarën, nuk mund t’i vini dikujt në mënyrë kaq hipokrite.” Ai shtoi, “Kur bën atë që më bëri mua, humbet të drejtën tënde për të hyrë këtu dhe për të vepruar kështu në mënyrë fyese”.

Prej andej, duke iu referuar Kristenit, Tom e akuzoi Jamesin se “e kishte fshirë fjalën e tij me një nga bluzat e mia që sapo kishin bërë seks”. Po, Tom bruto, vendosi një kapak mbi të.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.