Tom Sandoval adreson rregullat e pompës Momenti i nxehtë i mikrofonit final

Klea

Tom Sandoval adreson rregullat e pompës Momenti i nxehtë i mikrofonit final

gjatë gjithë kohës Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11, e kemi parë Tom Sandoval duke u përpjekur të përballet me pasojat e lidhjes së tij. Falja nuk ka qenë e lehtë, sepse mashtrimi i Tomit u ul shumë herë, në harkun kohor të shumë, shumë muajve. Megjithatë, gjatë finales, u ndje sikur baticat kishin filluar të ndryshonin. Tani, falja duket sikur po afrohet më shumë dhe gjithçka fillon me Scheana Shay, e cila është përtej vlerësimit të përpjekjeve të Tomit për performancën e saj finale.

Më pas, Lala Kent nisi një monolog të nxehtë rreth ngjitjes së Ariana Madix në krye. Megjithatë, pak para se skuadra e Lauren-it në Utah të angazhohej, Tom u përball me Arianën për të biseduar më në fund. Pa e pasur atë, Ariana u largua nga festa finale me burrin e saj të ri Daniel Wai. Duke parë këtë, Tom pati një moment të nxehtë të mikrofonit, por përpara se të gjithë të acarohemi për këtë, ai tani po tregon se ajo që ne të gjithë dëgjuam nuk ishte ajo që ai kishte dashur të thoshte.

Fjalët ndonjëherë janë të vështira

Për të kujtuar, menjëherë pasi u transmetua zhurma e Lalës për statusin aktual të Arianës si zot, Tom Schwartz i etiketoi sjelljet e saj të inatosura si “një kthesë komploti”. Si përgjigje, Sandoval u dëgjua duke thënë: “Më pëlqen. Është mirë për mua.”

Natyrisht, kur Tom u shfaq së bashku me Jax Taylor në Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen solli të gjitha këto. “Gjatë momentit të nxehtë të mikrofonit të mbrëmjes së sotme, kur thua se largimi i Arianës të duket mirë, çfarë doje të thuash? Sepse duket keq, po e thua këtë”, theksoi Andi.

“Jo, jo. Nuk ishte kjo ajo që doja. Ajo që doja të thoja ishte, bëra punën time dhe gjithçka u bashkua. Kjo është ajo që dua të them. Kështu, ju e dini, gjatë gjithë këtij sezoni, ju e dini, siç duhet të kemi padyshim ato biseda të vështira, dhe u ndjeva mirë që të paktën u paraqita dhe bëra punën time, “shpjegoi Tom.

Dhe ja ku e keni. Nëse nuk po e blini, pra.

Ribashkimi i Sezonit 11 të Vanderpump Rules fillon në Bravo të martën e ardhshme, 14 maj, në orën 8/7c.