Todd, Julie, Savannah dhe Grayson Chrisley paditën për aksidentin me makinë

Klea

Todd, Julie, Savannah dhe Grayson Chrisley paditën për aksidentin me makinë

Ka filluar të duket sikur Chrisley nuk e di më mirë. Përveç Todd dhe Julie Chrisley's problemet ligjore dhe dënimet e gjata me burg, çifti tani ka një proces gjyqësor për të trajtuar.

Sipas RadarOnline, një burrë i quajtur Patrick Rykwalder po padit familjen e realitetit televiziv, duke përfshirë Savannah Chrisley, mbi një aksident automobilistik që ndodhi në fund të vitit 2022. Ua. Kudo që të jenë kamerat për atë reality show të ri që po filmojnë, shpresoj se po i kapin të gjitha këto, sepse është thjesht shumë e mirë për t'u lënë pas dore.

Grayson dhe Co. po akuzohen për ngarje të shpërqendruar dhe udhëtime me shpejtësi të lartë

Sipas dokumenteve ligjore, paditësi po drejtonte automjetin e tij në Interstate 65 në Tennessee në fund të nëntorit. Ai ka deklaruar se është ndaluar për shkak të trafikut të rënduar përballë tij.

Rreth orës 17:15, Grayson Chrisley po drejtonte një Ford 5150 të vitit 2020. “Papritmas dhe pa paralajmërim [he] në mënyrë të pakujdesshme përplasi automjetin e tij në fundin e lexuar të [Mr. Rykwalder’s] automjet me shpejtësi të lartë.”

Ai e akuzoi të riun se ishte një “shofer i shpërqendruar”. Ai më vonë tha se Grayson nuk i kushtoi vëmendje rrugës në momentet menjëherë përpara përplasjes.

Dokumentet deklaronin se Grayson “dështoi të vepronte siç duhet në rrethana”, duke përfshirë mbajtjen e një distancë të sigurt, operimin me një shpejtësi të sigurt dhe qëndrimin jashtë pajisjeve elektronike “brenda automjetit të tij motorik”.

“Nëse i pandehuri, Grayson M. Chrisley, do t'i kushtonte vëmendje rrugës përpara tij, ky përplasje nuk do të kishte ndodhur,” thuhej në padi. Z. Rykwalder po kërkon dëmshpërblim nga 25 mijë deri në 750 mijë dollarë.

Todd dhe Julie, të cilët aktualisht po luftojnë dënimet e tyre me burg për mashtrim, iu përgjigjën pretendimeve dhe mohuan të gjitha akuzat e bëra nga paditësi.