Julie and Todd Chrisley

Klea

Todd dhe Julie Chrisley nuk kanë komunikuar që prej hyrjes në burgje të veçanta mbi një vit më parë!

Todd dhe Julie Chrisley nuk kanë komunikuar që prej hyrjes në burgje të veçanta mbi një vit më parë!

Todd dhe Julie Chrisley nuk kanë folur me njëri-tjetrin për më shumë se një vit, pasi atyre iu mohua e drejta për të komunikuar mes dënimeve përkatëse me burg.

Todd Krisli

Todd dhe Julie “Nuk kam folur”, që nga “Chrisley di më së miri” dyshja u regjistruan në burgje të veçanta në janar 2023, thotë një burim për Radar Online.

Insajderi i tha gazetës se avokatët e çiftit ndoqën protokollin kur kërkuan që klientët e tyre të lejoheshin të flisnin me telefon në baza mujore, gjë që thuhet se përputhej me procedurën standarde. Çiftet e martuara lejohen të ndajnë bisedat telefonike të monitoruara, sipas Byrosë Federale të Burgjeve, por diskutimet duhet të miratohen nga gardianët individualë.

Todd Krisli

Gazeta raportoi se Julie’s gardiani aprovoi kërkesën por që kryegardiani në Todd’s Burgu “refuzon” të lejojë bisedat telefonike mes burrit dhe gruas. Informatori pretendoi se mohimi ishte në “hakmarrje” për Todd dhe vajza e tij, Savannah Chrisleyduke folur për kushtet e papranueshme të jetesës brenda burgut.

“Për arsye të privatësisë, sigurisë dhe sigurisë, ne nuk diskutojmë kushtet e izolimit për çdo individ në paraburgimin tonë për të përfshirë listat e miratuara telefonike,” tha një përfaqësues i Kampit të Burgut Federal, Pensacola për gazetën.

Todd Krisli

Todd po vuan dënimin e tij 12-vjeçar në objektin e Floridës dhe Julie ndodhet pas hekurave në Qendrën Mjekësore Federale Lexington, në Kentaki. Në qershor 2022, Todd dhe Julie u shpallën fajtorë për 12 akuza për evazion fiskal, mashtrim bankar dhe bankar dhe konspiracion. Çifti u padit në gusht 2019 për paraqitjen e të dhënave bankare mashtruese për të siguruar më shumë se 30 milionë dollarë kredi.

Todd Krisli

Muajin e kaluar, Savana pretendoi se babai i saj i burgosur kishte marrë reagime për qëndrimin e tij të hapur publik për kushtet nën standarde të burgut.

“Është zemërthyese për mua të shikoj si vajzën e tij.” Savana tha gjatë një interviste në janar me NewsNation, duke shtuar se “hakmarrja është e vërtetë”.

“Ata kanë arritur deri në atë masë sa të deklarojnë se do të përpiqen ta dërgojnë atë në një strukturë shtetërore sepse institucionet tona federale nuk mund të garantojnë sigurinë e tij.” Savana tha për rrjetin.

Todd Krisli

Savana pretendoi se ajo ishte kontaktuar, nëpërmjet një letre nga punonjës anonimë të burgut, pasi Todd tha për rrjetin se ai ishte shënjestruar nga punëtorët ndërsa jetonte në kushte të pista.

“BP më ka quajtur gënjeshtar shumë herë, por unë kam të gjitha informacionet për ta mbështetur atë,” tha ajo. “Dhe këto letra, dua të them, unë madje kam regjistrime të tyre duke folur për dërgimin e babait tim … por ato duhet të kenë një arsye të mirë për të. Ata duhet të gjejnë diçka që ai e ka shkelur.”

Todd Krisli

Ajo vazhdoi duke thënë se burgu kishte shkuar në “masë që kishte vendosur telefona celularë, drogë, duke kaluar nëpër dollapët e tij” në një përpjekje të supozuar për ta dërguar atë dhe një të burgosur tjetër “në një institucion dhe vërtet pas hekurave”.

Ekipet ligjore që përfaqësojnë Todd dhe Julie po përgatiten të apelojnë dënimet e çiftit, mes ndërprerjes së komunikimit. Debatet gojore janë caktuar për 19 prill.