Todd Chrisley tani kundër transferimit në burg

Klea

Todd Chrisley tani kundër transferimit në burg

Biseda është e lirë nëse nuk jeni Todd Krisli. Shtypi i Chrisley Knows Best di pak diçka rreth drejtimit të gojës së tij dhe drejtimin e numrave. Todd aktualisht po vuan një dënim të shëndetshëm me burg falë mashtrimit dhe evazionit fiskal.

Tani është goja e tij që e fut në telashe ashtu siç e burgosën numrat. Todd ka ndarë lirshëm çdo gabim që gjen në shtëpinë e tij të re. Pas murmuritjeve për një transferim të mundshëm në burg, tani Todd dëshiron të qëndrojë aty. Radari ka detajet.

Zotëri, ju lutem vendosni

Ndërsa sigurohet që të vërë re kushtet çnjerëzore, macet që shfaqen nga tavani dhe janë të nxehtë, Todd nuk është gati të largohet nga ajo pjesë e vogël e parajsës në fund të fundit. Pas shumë çështjeve dhe një situate të mundshme zhvendosjeje, Todd nuk dëshiron të shkojë. Shqetësimi i tij aktual është të jetë shumë larg familjes së tij.

Sipas avokatit të tij, Todd mund të kundërshtojë shumë gjëra, por ai është “i njohur” me jetën e tij në këtë burg. Po, i njohur me mykun dhe të burgosurit e tjerë që supozohet se po i fotografojnë – por kjo nuk ka rëndësi tani.

Savannah Chrisley bën udhëtimin për në Florida çdo fundjavë për të parë babin. Me sa di unë, ajo jeton në Nashville, kështu që është një transport javor. Për shkak të kësaj, “Todd nuk dëshiron të transferohet”, sipas avokatit të tij.

Duket sikur zyrtarët mund të kenë konsideruar transferimin e Todd në Alabama, por ekipi i tij ligjor nuk është këshilluar që plani të ecë përpara. Në një përpjekje për të mbajtur vizitat familjare ose të paktën vizitat e Savannah në baza javore, Todd po tërhiqet. “Ai nuk dëshiron të transferohet për komentet dhe shqetësimet e tij,” shtoi avokati i tij.

Sassy nuk po e ndihmon saktësisht dramën, ajo po e ushqen atë. Kur dëgjoi se babi mund të prekej, ajo shkoi në rrjetet sociale. “PËR… po ndodh! Hakmarrja është e vërtetë dhe e vetmja mënyrë që ata do të dëgjojnë është kur unë postoj dhe i thërras. Duket sikur ata do të përpiqen ta zhvendosin babanë tim në Alabama sepse ai zgjodhi të ngrihej për atë që është e drejtë!•••Regjistrimet audio që kam janë të çmendura!!”

Burgu ku po mbahet Todd ka mohuar të gjitha akuzat e tij dhe ai mbetet në Florida. Për tani.