Todd Chrisley

Klea

Todd Chrisley po përjeton reagime në burg pas ekspozimit të kushteve të rrezikshme

Todd Chrisley po përjeton reagime në burg pas ekspozimit të kushteve të rrezikshme

Savannah Chrisley pretendon se babai i saj i burgosur, Todd Krislipo merr reagime për qëndrimin e tij të hapur publik për kushtet e papranueshme të burgut.

Në qershor 2022, Todd dhe gruaja, Julie Chrisley, u shpallën fajtorë për 12 akuza për evazion fiskal, mashtrim bankar dhe bankar dhe konspiracion. Dyshja u padit në gusht 2019 për paraqitjen e të dhënave bankare mashtruese për të siguruar më shumë se 30 milionë dollarë kredi.

Savannah Chrisley

Chrisley di më së miri Patriarku aktualisht po vuan një dënim 12-vjeçar në objektin minimal të sigurisë në Florida, Kampi Federal i Burgut Pensacola. Julie po vuan dënimin me shtatë vjet në Qendrën Mjekësore Federale Lexington. Në shtator, të dy dënimet u reduktuan, Toddështë me gati dy vjet dhe Julieka katërmbëdhjetë muaj. Todd do të lirohet më 22 janar 2033, gati dy vjet përpara përfundimit të dënimit të tij 12-vjeçar. Julie do të dalë nga data 19 tetor 2028.

Todd Krisli

Todd u godit me reagime pasi ai detajoi kushtet e pasigurta të jetesës brenda burgut, gjatë një interviste telefonike të fundit me NewsNation të Chris Cuomo, sipas vajzës së tij.

“Është zemërthyese për mua të shikoj si vajzën e tij.” Savana tha për NewsNation, duke shtuar se “hakmarrja është e vërtetë”.

“Ata kanë arritur deri në atë masë sa të deklarojnë se do të përpiqen ta dërgojnë atë në një strukturë shtetërore sepse institucionet tona federale nuk mund të garantojnë sigurinë e tij.” Savana tha për rrjetin.

Todd Krisli

Savana pretendoi se ajo ishte kontaktuar, nëpërmjet një letre nga punonjës anonimë të burgut, pasi Todd tha për rrjetin se ai ishte shënjestruar nga punëtorët ndërsa jetonte në kushte të pista.

Todd Krisli

Savana tha se mori një informacion tronditës që “duhet të trembë gardianin dhe [Bureau of Prisons].”

“BP më ka quajtur gënjeshtar shumë herë, por unë kam të gjitha informacionet për ta mbështetur atë,” tha ajo. “Dhe këto letra, dua të them, unë madje kam regjistrime të tyre duke folur për dërgimin e babait tim … por ato duhet të kenë një arsye të mirë për të. Ata duhet të gjejnë diçka që ai e ka shkelur.”

Todd Krisli

Ajo vazhdoi duke thënë se burgu kishte shkuar në “masë që kishte vendosur telefona celularë, drogë, duke kaluar nëpër dollapët e tij” në një përpjekje të supozuar për ta dërguar atë dhe një të burgosur tjetër “në një objekt dhe vërtet pas hekurave”.

Todd Krisli

Disa muaj më parë, raportet pretenduan se Todd po keqtrajtohej për shkak të statusit të tij të famshëm. Ne korrik, Savana dhe vëllai i saj, Ndjekje, pohuan se prindërit e tyre po përjetonin kushte “çnjerëzore” në burgjet e tyre përkatëse.

Todd Krisli

Todd dhe Julie vazhdojnë të mbeten me shpresë se çështja e tyre do të marrë një vështrim të dytë, pavarësisht se ankesa e tyre u shty nga marsi në prill 2024.

Todd nuk është i lumtur, por është i kënaqur me argumentin me gojë.” Todd’Avokati i tij, Jay Surgent, i tha Radar Online për rastin.

Ai shtoi se familja “shpresonte dhe besonte” se çështja e tyre do të merrte “shqyrtim të plotë” dhe se dënimet do të anuloheshin.