Todd Chrisley merr urime nga të burgosurit përpara apelit

Klea

Todd Chrisley merr urime nga të burgosurit përpara apelit

Todd Krisli po përgatitet për seancën e apelit të tij. Dhe, çuditërisht, të burgosurit nëpër SHBA po i dërgojnë atij urime.

Jay Surgent, avokati i familjes, tha për RadarOnline se të burgosurit e tjerë të Todd-it “po i urojnë atij mirë”. Ai shpjegoi se “ata kujdesen” për Todin dhe familjen e tij. Për më tepër, ai ka marrë shumë “letra” mbështetjeje përpara seancës dëgjimore të 19 prillit.

Pse shokët e burgosur të Todit e brohorasin?

Ka kaluar më shumë se një vit që kur Todd dhe Julie Chrisley raportuan në burg për të filluar dënimin e tyre të përbashkët 19-vjeçar. Todd dhe Julie u dënuan nga një gjykatë federale për përpjekje për të mashtruar qeverinë me miliona dollarë për të financuar stilin e tyre të jetesës ekstravagante.

Që nga raportimi, vajza e çiftit, Savannah Chrisley, ka qenë “kryetarja”. Ajo ka mbrojtur prindërit e saj në botën e jashtme. Për shkak të besnikërisë së saj të palëkundur ndaj familjes së saj, më shumë njerëz janë të vetëdijshëm për trajtimin që prindërit e saj janë përballur pas hekurave.

Sipas Todd, personalitetit të çuditshëm jo vetëm që supozohet se i është servirur ushqim që ka “skaduar një vit”, ai gjithashtu pretendoi se kishte pasur një komplot për ta shantazhuar atë për para. “Ka regjistrime të anëtarëve të stafit këtu që flasin për 'Ai duhet të përulet',” tha ai. “Ishte një fotografi e bërë nga unë ndërsa isha duke fjetur dhe dërguar vajzës sime, duke kërkuar 2600 dollarë në muaj për mbrojtjen time.”

Me apelin e tyre që do të ndodhë në ditët në vijim, Savannah, vëllezërit e saj, Chase dhe Grayson Chrisley dhe prindërit e saj mbeten “shumë shpresë” se bindja e tyre do të përmbyset. Nëse është, ata mund të jenë në shtëpi në kohë për verën. Nëse jo, Todd do të vazhdojë dënimin e tij 12-vjeçar, ndërsa Julie përfundon mandatin e saj të reduktuar shtatë-vjeçar.

Ne do t'ju përditësojmë për atë që do të ndodhë më pas.