Todd Chrisley do të lëvizë burgjet si zyrtarë "nuk mund të garantojnë sigurinë e tij"

Klea

Todd Chrisley do të lëvizë burgjet si zyrtarë “nuk mund të garantojnë sigurinë e tij”

Oh e dashur, Todd Krisli mund të duhet të zhvendoset për të përfunduar shërbimin e kohës së tij. Më duket sikur sot po shkruaj vetëm për të burgosur aktualë apo për ish-të burgosur. Në anën e mirë, nëse jeni një kriminel i mëparshëm pa punë, mos u dëshpëroni, NBCUniversal ndoshta do t’ju punësojë.

Por përsëri te Todi i varfër. Alumi Chrisley Knows Best ka bërë më së shumti pasi hyri në Kampin e Burgut Federal në Pensacola, Florida në fillim të këtij viti. Ai është kujdesur të ankohet, shumë, dhe tani duket se po funksionon kundër tij. Sipas Savannah Chrisley, Todd është viktimë e hakmarrjes pasi ekspozoi se çfarë është jeta në burg. Gjoja.

Todd mund të shohë një vendndodhje të dytë

Pas një interviste për NewsNation, Todd zbuloi se sa të tmerrshme janë kushtet në burg. Gjithashtu është e drejtë të theksohet se burgjet nuk supozohet të jenë vendpushime me 5 yje. Në intervistën e saj në NewsNation, Savannah tha se Todd po “detyrohet” të transferohet në një burg tjetër. “Hakmarrja është e vërtetë,” tha ajo.

“Është zemërthyese për mua të shoh si vajzën e tij. Ata madje kanë arritur deri në atë masë sa të deklarojnë se do të përpiqen ta dërgojnë atë në një strukturë shtetërore sepse institucionet tona federale nuk mund të garantojnë sigurinë e tij, “shtoi Savannah. Është po aq zemërthyese për fansat e Chrisley-t të dëshmojnë përkeqësimin e një familjeje për shkak të lakmisë, kundërshtimit dhe injorancës.

Savannah mori gjithashtu një letër gjoja nga punonjësit në burgun e babit që “duhet të trembë gardianin dhe të [Bureau of Prisons].”

Për më tepër, Sassy tha se ajo ka “incizime për dërgimin e babait tim” nga vendndodhja për ta hequr qafe atë, por ata nuk kanë një arsye “zyrtare” për ta bërë këtë. Ajo pretendon se sendet e ndaluara si telefonat celularë dhe droga po vendosen pranë ose mbi Todd për ta vënë atë në telashe “zyrtare”.

Që kur prindërit e saj kanë qenë të burgosur, Savannah ka shërbyer si zëdhënës për njerëzit e saj – por kryesisht Todd. Ajo papagall ankesat e tij dhe vazhdon të mohojë të ëmën dhe babin e saj të dashur që kanë bërë ndonjë gabim.

Në këtë kohë, Todd do të dalë në 2033 dhe Julie Chrisley do të dalë në vitin 2028, nëse jo më shpejt. Duhet të theksohet se Julie me sa duket po i shërben kohës pa shkaktuar ndonjë mërzitje.