Todd Chrisley

Klea

Todd Chrisley beson se Perëndia e dërgoi në burg për të ndezur Revolucionin e Burgut!

Todd Chrisley beson se Perëndia e dërgoi në burg për të ndezur Revolucionin e Burgut!

Todd Krisli beson se është në burg për një arsye.

Në qershor 2022, Chrisley di më së miri çift, Todd dhe gruaja e tij, Julie, u shpallën fajtorë për 12 akuza për evazion fiskal, mashtrim bankar dhe bankar dhe konspiracion. Çifti i reality TV u dënua me 19 vjet burg të përbashkët.

Todd Krisli

Todd Krisli mori 12 vjet dhe Julie u dënua me 7 vjet pas hekurave. Dyshja u padit në gusht 2019 për paraqitjen e të dhënave bankare mashtruese për të siguruar më shumë se 30 milionë dollarë kredi.

Muajin e kaluar, Todd dhe Julie’s dënimet janë ulur përkatësisht me dy vjet dhe katërmbëdhjetë muaj.

Todd Krisli

Kështu raporton TMZ Todd mbetet i përkushtuar për të jetuar sipas besimit të tij dhe për të bërë ndryshim. Perspektiva e yllit të realitetit të rënë për dënimin e tij me burg ka ndryshuar, pasi ai tani e sheh gjendjen e tij si një thirrje nga Zoti. Todd thuhet se planifikon të përdorë kohën, energjinë dhe burimet e tij për të përmirësuar kushtet e burgut nga brenda.

Todd Chrisley’s avokati, Jay Surgent, tregoi se klienti i tij po krijonte bazat për të nisur programe dhe iniciativa që do të ndihmojnë në përmirësimin e kushteve të jetesës për të burgosurit.

Todd Krisli

Todd ndihet “i bekuar që ka një platformë ku mund të hedhë dritë mbi çështjet që ai dhe të burgosurit e tjerë përballen çdo ditë”, në FPC Pensacola në Florida, sipas raportit të TMZ. Ai mbetet i përkushtuar ndaj misionit të tij të sapo zbuluar edhe në kushtet e supozuara të tmerrshme të jetesës.

Todd dhe Julie’s vajza, Savannah Chrisleyzbuloi së fundmi se babai i saj po jepte kurse finance për të ulur më tej dënimin e tij, pasi kjo përpjekje shfaq një përkushtim ndaj shërbimit ndaj komunitetit dhe rritjes personale.

Todd Krisli

“Trauma është një prej tyre. Unë mendoj se një tjetër ishte një klasë financiare, e cila, sa ironike?” Savana tha për babain e saj, raportoi Entertainment Weekly.

Podkasterja shtoi se nëna e saj po ndante gjithashtu aftësitë e saj të ndryshme me shokët e saj të burgosur.

“[She] dha mësim në një klasë të pasurive të paluajtshme, ajo i ka të gjitha këto certifikata nga mësimdhënia dhe përfundimi i orëve dhe të gjitha këto gjëra. Mbiarritëse Julie është… gjithmonë,” Savana tha.

Savannah Chrisley

Savana shpjegoi se klasat e mësimdhënies do të ulin dënimet e prindërve të saj nëpërmjet Aktit të Hapit të Parë, i cili u lejon të burgosurve të marrin kredite për ndjekjen dhe mësimdhënien e kurseve të ndryshme profesionale.

Todd do të lirohet nga Kampi Federal i Burgut Pensacola më 22 janar 2033, pothuajse dy vjet përpara përfundimit të dënimit të tij 12-vjeçar. Julie do të lirohet nga Qendra Mjekësore Federale Lexington më 19 tetor 2028.

Todd Krisli

Surgent i tha Page Six – “Pa dyshim, Todd dhe Julie janë individë të burgosur model që morën dënime të tepruara. Unë besoj se Todd është deri në 10 vjet, dhe Julie tani është pesë vjeç.”

Disa muaj më parë, raportet pretenduan se Todd po keqtrajtohej për shkak të statusit të tij të famshëm. Ne korrik, Savana dhe vëllai i saj, Chase Chrisley, pohuan se prindërit e tyre po përjetonin kushte “çnjerëzore” në burgjet e tyre përkatëse.

Savannah Chrisley

Surgent i tha TMZ këtë Todd kishte hasur në “neglizhencë të madhe dhe një shpërfillje të tillë totale për jetën dhe mirësjelljen njerëzore si nga stafi ashtu edhe nga i gjithë sistemi i korrigjimeve” gjatë kohës së tij brenda burgut të Floridës.

Një përfaqësues i Byrosë Federale të Burgjeve i tha gazetës se ata ishin “të përkushtuar për të garantuar sigurinë dhe sigurinë e të gjithë individëve në popullsinë tonë, stafit tonë dhe publikut. Trajtimi human i burrave dhe grave në paraburgimin tonë është një përparësi kryesore.”