Todd Chrisley akuzon Shërbimin e Burgut se i ka mohuar shërbimet e kishës

Klea

Todd Chrisley akuzon Shërbimin e Burgut se i ka mohuar shërbimet e kishës

Merreni me mend, të gjithë – Todd Krisli po ankohet sërish për burgun. Katër stinët nuk është dhe cilësia e burgut thjesht nuk është në përputhje me standardet e Todit. Thënë kështu, ata që janë të burgosur kanë të drejtën e kushteve të pastra të jetesës dhe të trajtohen si qenie njerëzore. Sipas Todit, nuk është kështu.

Të dy Todd dhe Julie Chrisley janë të mbyllur për mashtrime bankare dhe gënjeshtra për financat. Ndërsa Julie ka kaluar kohën e saj dhe ka qëndruar nën radar, Todd është siguruar që të nxjerrë në pah çdo problem të gabuar me qëndrimin e tij në Camp Fed. Tani ai thotë se nuk i lejohet të shkojë në kishë. NewsNation ka lugën.

Ende po trajtohet në mënyrë të padrejtë – gjoja

Alumi Chrisley Knows Best po ndihet i kaltër sepse ai nuk ka folur me gruan e tij që kur u vu në paraburgim dhe tani ai as nuk mund të lutet. Todd duket se ndjen se drejtori i burgut e ka në shënjestër atë veçanërisht sepse ai flet hapur për kushtet e burgut.

Tani Todd e ka në kokë që atij i mohohen shërbimet fetare për shkak të intervistave të vazhdueshme me NewsNation. Një prift dyshohet se u vra në mes të shërbimit. Ai tha: “Kjo ishte mënyra e tyre për të më frikësuar mua. Sapo dola jashtë dhe thashë: ‘Nuk do të ndryshojë atë që do të them’.” Gjithashtu nuk do të ndryshojë kohëzgjatjen e kohës që ai duhet të kalojë në slammer. Todd dëshiron energjinë e personazhit kryesor si një njeri i lirë dhe si dikush që po kalon kohë për mashtrim.

Byroja Federale e Burgjeve nuk flet për kushte të veçanta të izolimit për të burgosurit. Megjithatë, ata kanë këshilluar, “Trajtimi human i burrave dhe grave në paraburgimin tonë është një përparësi kryesore”. Ata gjithashtu thanë se të burgosurit e të gjitha grupeve fetare kanë mundësi të praktikojnë besimin e tyre.

Ndërsa Todd vazhdon të tregojë gjëra që i gjen gabim brenda sistemit të burgjeve, ai e di se një ditë do të kthehet në shtëpi. “Zoti do të më nxjerrë nga këtu. Zoti e dinte kur po hyja këtu dhe ai e di kur do të dal”, tha ai. Unë nuk e njoh Zotin personalisht, por duhet të supozoj se ai vrenjt për mashtrim bankar.