Kody Brown's Worst Parenting Moments

Klea

Times Kody Brown tregoi favorizimin

TLC ka hedhur poshtë Gratë Motra traileri për sezonin 18, dhe është në casting Kody Brown në një dritë jo tërheqëse. Jo vetëm që ai u kap përsëri duke i bërtitur të gjitha grave të tij, por Meri Brown, Christine Brown dhe Janelle Brown më në fund kanë filluar të flasin për çështjet e dukshme të patriarkut me favorizimin ndaj Robyn Brown.

Një klip i ri tregoi Kody duke fërkuar me dashuri shpinën e gruas së tij të katërt dhe tre bashkëshortët e parë shpjegojnë se e dinë prej vitesh që ai dëshironte të ishte vetëm me të.

Kody nuk e fsheh se kush i pëlqen më shumë

Kody një herë tha gjatë tregimit të të gjithave për sezonin e kaluar, “Nuk është fjala për një të preferuar, është për të gjetur favor.” Kody shpesh flet në gjëegjëza për të fshehur dashurinë e tij ekstreme për Robin. Megjithatë, fansat dhe bashkëshortet e tij u kapën gjatë viteve.

Një shembull i kësaj ndodhi gjatë sezonit 17 kur Christine tregoi se Robyn ishte një gjemb në anën e saj martesore. Kody mbrojti natyrshëm gruan e tij të katërt, duke theksuar: “Fjalët që përdor Christine nxisin armiqësi ndaj Robinit. Ajo kurrë nuk i bëri asgjë Christine-s, por bëhu i mirë me të.”

Kody ndjeu se ishte gjithmonë “SH*T” i folur

Kody shpesh u është shprehur shikuesve se ai ndjen se tre gratë e tij të para folën keq për të, duke pretenduar se Robyn ka qenë gjithmonë besnike ndaj fotografisë së tij më të madhe. Kody dikur deklaroi: “Këtu ka një problem karakteri. Dhe nuk ka të bëjë vetëm me karakterin tim, ka të bëjë me karakterin e tyre. Dhe kush dëshiron të vrapojë thellë këtu, “pohoi patriarku. “A dëshiron të gjesh favore duke qenë besnikë ndaj meje dhe duke mos lejuar kurrë dikë të më flasë për plehra? Apo doni të uleni këtu dhe të jeni ai që po më flet me plehra?”

Robyn rrallë shihet duke folur keq për burrin e saj, dhe nëse kjo është për shkak se kështu është redaktuar nga TLC apo ajo tregon përmbajtje të vërtetë, ne nuk e dimë. Kody pretendon se zgjedhja e tij për të favorizuar Robyn vjen nga sjellja e keqe e tre grave të tij të para. “Meri, Janelle dhe Christine nuk më kanë folur që nga fillimi i të gjitha martesave tona,” tha ai.

Kody theu rregullat e tij për të qenë me Robyn

Gjatë sezonit të parë të Sister Wives, Kody u kap nga kamerat e TLC në flagrancë teksa thyente rregullat e tij të pastërtisë. Në vitin 2010, Kody mori vendimin që donte të sillte një grua të katërt në familje pas vitesh që kishte vetëm tre. Babai i 18 fëmijëve la Merin, Christine dhe Janelle në shtëpi dhe u largua me makinë disa orë për të shkuar në takime me Robyn. Pjesa më e keqe ishte se Christine ishte shtatzënë në muajin e nëntë.

Kody theu kodin e tij personal dhe u kap duke puthur Robin përpara se të lidhnin nyjën. Ofendimi më i keq erdhi pasi Christine thirri Kody për të ndarë ujin e saj të prishur. Ndërsa patriarku po vraponte nga dera, ai u kthye për të mbyllur buzët me Robin. Ndërsa ai kishte shpresuar që kamerat të mos e kapnin tradhtinë e tij, ata e bënë. Dhe ne të gjithë ishim të mërzitur.

Kody Divorce Meri

Kody ishte i martuar ligjërisht me gruan e tij të parë, Meri, prej vitesh, ndërsa bashkimet e tjera shiheshin si një martesë shpirtërore. Megjithatë, kur Browns jetonin në Las Vegas, Kody dhe Robyn e pranuan Merin për t’u divorcuar nga ai, në mënyrë që çifti të martohej ligjërisht. Arsyetimi i tyre ishte se Kody donte të birësonte fëmijët e Robyn nga martesa e saj e parë.

Megjithatë, sapo boja u tha, dukej se ishte gozhda në arkivol për marrëdhënien e Merit. Ndonëse ishte e admirueshme që Kody donte të birësonte fëmijët, shumë veta dyshonin se ai do të shkonte ndonjëherë në këto masa ekstreme për gratë e tjera.

Dasmat e Kody ishin të gjitha të ndryshme

Edhe katër dasmat e Kody ishin krejtësisht të ndryshme. Ndërsa Meri, Christine dhe Janelle kishin dasma shumë strikte mormone me një ceremoni të ulët, Robyn bëri dasmën e princeshës së ëndrrave të saj. Kody përsëri theu rregullat e tij dhe madje ndihmoi Robyn të zgjidhte fustanin e saj të nusërisë, i cili ishte tabu. U bë e qartë se Robyn mund të ketë qenë gruaja e parë për të cilën ndjeu dashurinë e vërtetë romantike dhe vazhdon të lakmohet edhe sot e kësaj dite.