Tilda Swinton u shfaq në shfaqjen e kabaretit në Londër të Luann de Lesseps

Klea

Tilda Swinton u shfaq në shfaqjen e kabaretit në Londër të Luann de Lesseps

Luann de Lesseps ka një fans në Tilda Swinton të të gjithë njerëzve. Ose kështu do të dukej. Ndjekësit mesatarë të filmave pothuajse me siguri e njohin Tildën, qoftë nga Narnia, Doctor Strange ose Asteroid City. Dhe, sigurisht, fansat e TV realitetit e njohin Luann nga Real Housewives of New York.

Luann është një nga dy amvisat e Nju Jorkut që shkuan nga sezoni 1 deri në sezonin 13 përpara se shfaqja të merrte një rinisje të butë. Për një kohë të shkurtër, u shfaqën thashetheme që sugjeronin se Luann do të rikthehej në shfaqje për sezonin 15, së bashku me amvise të tjera të mëparshme.

Bravo përfundimisht i hodhi poshtë ato thashetheme. Megjithatë, ishte kënaqësi të imagjinoje një rikthim të mundshëm për disa të preferuarat e fansave. Megjithatë, Luann ndodh të jetë mirë, siç dëshmohet nga një pjesëmarrës i performancës së profilit të lartë.

Luann kishte një pjesëtare surprizë të audiencës në shfaqjen e saj në Mbretërinë e Bashkuar

Foto Kredia: @spencerwellscreative nëpërmjet Instagram

Më 9 qershor, Spencer Wells postoi një selfie përkrah aktores së njohur. Kush është Spencer Wells që mund të pyesni? Epo, superfansat e Luann-it do ta njohin emrin si artiste e flokëve dhe grimit të saj, siç përmendet në këtë postim në Twitter. Por Tilda nuk ka pozuar vetëm për një foto me Spencerin, por ka ndodhur edhe në emisionin e Luann-it.

Siç thuhej në hashtags të Spencer: “#UK #UKtour #ireland #scotland #marryfkill #countessluann.” Fansat e Luann-it e njohin emrin e shfaqjes së saj – Marry, F, Kill – dhe e dinë se ajo ishte kohët e fundit në MB. Dalja e papritur e Tildës në shfaqjen e Luanës është vetëm një tregues tjetër i suksesit në rritje të Shtëpisë.

Sigurisht, suksesi i saj ishte tashmë mjaft i dukshëm. Ata që ndjekin karrierën e konteshës e dinë se ajo nënshkroi me Independent Artist Group në shkurt. Edhe para kësaj, Luann po e vriste me muzikën e saj të transmetuar dhe shfaqjet e saj live. Në normën e tij, Luann mund të mos ketë nevojë të kthehet në Bravo.

Real Housewives of New York po transmetohet në Peacock.