Honey Boo Boo

Klea

Tifozët TË INTERIZUAR ndërsa Honey Boo Boo LUT për Fondet e Kolegjit në internet!

Tifozët TË INTERIZUAR ndërsa Honey Boo Boo LUT për Fondet e Kolegjit në internet!

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson ka ngjallur pakënaqësi tek ndjekësit e saj duke kërkuar mbështetje financiare në rrjetet sociale për shpenzimet e saj të kolegjit.

Alana

Në TikTok, Alana synonte të mblidhte 2,000 dollarë për arsimimin e saj, duke pranuar çdo kontribut që mundi, por u ndje e dëshpëruar duke mos arritur qëllimin e saj. Tani po lindin pyetje për gjendjen e saj aktuale financiare.

Mjaltë boo Boo

Si Mjaltë boo Boo filloi udhëtimin e saj në kolegj, presionet financiare ishin të mëdha. Me një bursë prej 21,000 dollarë në vit dhe kostot e shkollimit që tejkalojnë këtë shumë, ajo e gjeti veten në një vend të ngushtë. Ajo iu afrua nënës së saj, Mama qershorpër ndihmë financiare, vetëm për të zbuluar fondet nga të ardhurat e fëmijërisë së saj ishin varfëruar. Alana i lanë vetëm 33,000 dollarë, të pamjaftueshme për shpenzimet e saj të jetesës, veçanërisht pasi ajo aspironte të jetonte jashtë kampusit me të dashurin e saj, Dralin Carswellpërballë qirave mujore prej rreth 2000 dollarë.

Dralin Carswell

Në Reddit, ka zhurmë rreth Alana duke shkuar në TikTok për të kërkuar fonde për tarifat e mbetura të semestrit të saj pranveror. Fansat shprehën shqetësimin që ajo ishte ende duke kërkuar para për një semestër që po i afrohej fundit. Ata menduan gjithashtu mbi fatin e fitimeve të saj nga sezoni i fundit i “Krizës Familjare”. Posteri origjinal (OP) vuri në dukje:

“Është në TT duke kërkuar para përmes Zelle, Cash App, ose GoFundMe për bilancin e saj të semestrit të pranverës. A nuk fiton ajo tani nga shfaqja? Si ka një bilanc të papaguar për semestrin e pranverës? Zakonisht, kolegjet kërkojnë pagesë para fillimit të orëve. Ajo këmbëngul që shkolla të mos paguajë drejtpërdrejt.”

Mjaltë boo Boo

OP ishte e hutuar nga situata. Më pas, diskutimi u zhvendos në mbledhjen e njohurive dhe opinioneve nga ndjekësit e tjerë për këtë çështje. Një person shkroi: “Nuk mund ta besoj Alana është ende duke u përpjekur për paratë e shkollimit në fund të semestrit. Çfarë po ndodh me menaxhimin e saj financiar?”

Dralin Carswell

Një tjetër komentoi: “Nuk ka kuptim! Nëse ajo është tashmë në një shfaqje, a nuk duhet të ketë të ardhura të qëndrueshme? Diçka nuk po shtohet këtu.”

Dikush tjetër tha: “Ndihem për të, por pse pagesa nuk shkon direkt në shkollë? Kjo më duket pak skicuese.”

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Një përdorues tjetër komentoi: “Është e trishtueshme të shohësh Mjaltë boo Boo në këtë situatë. Por seriozisht, ku i kanë shkuar të gjitha paratë e saj televizive?”

“Ndoshta ka më shumë për historinë që ne nuk dimë. Por kërkimi i parave në internet për tarifat e shkollës ngre disa vetulla,” shkroi një person.

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Siç është raportuar, Mama June Shannon u përball me kritika të ashpra për marrjen e vajzës së saj, Mjaltë boo Boo fitimet, siç u zbuluan gjatë një episodi të fundit të Mama June: Family Crisis.

Gjatë një bisede për e Alanës synimet për t'u zhvendosur në Kolorado për kolegj, June rrëfeu se kishte marrë para nga e Alanës Llogaria Coogan, një fond besimi i krijuar për aktorët fëmijë. Prindërit e yjeve të fëmijëve duhet të depozitojnë ligjërisht një pjesë të të ardhurave të fëmijës në këtë llogari, në të cilën Alana mund të aksesojë sapo të mbushë moshën 21 vjeç.

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Alana tregoi kamerave të rrëfimit të nënës së saj – “Mamaja po më mërzit me të vërtetë sepse ajo po përpiqet të bëjë gjithçka për veten e saj të mallkuar dhe është sikur ku janë paratë e mia?… Unë do të marr të vërtetën nga mamaja dhe do të zbuloj se ku janë paratë e mia. . Mami nuk po merr një shuplakë në dore për këtë.”

Mama June Shannon

E gjithë kjo situatë ka shkatërruar Alana deri në atë pikë sa ajo po mendon të padisë nënën e saj.për shpërdorim të fondeve nga të ardhurat e saj. Padia do të përqendrohet rreth tërheqjes së paautorizuar të parave nga e Alanës Llogaria Coogan, një fond besimi i mbrojtur me ligj për të siguruar që artistët fëmijë të marrin fitimet e tyre të ligjshme kur të arrijnë moshën madhore. Polemika, që buronte nga mosmarrëveshjet financiare prej vitesh, arriti në pikën e vlimit dhe Alana mund të jetë duke kërkuar drejtësi për keqmenaxhimin financiar që thuhet se i ka varfëruar kursimet e saj, të destinuara për të ardhmen e saj dhe ndjekjet arsimore.