Tiffany Pollard ngacmon ribashkimin e një shije dashurie në 2024

Klea

Tiffany Pollard ngacmon ribashkimin e një shije dashurie në 2024

Mbretëresha ime e TV realitetit është kthyer dhe më e mirë se kurrë. Tiffany Pollard, i njohur më së miri si “New York”, do të shfaqet në E!’s House of Villains. Dhe e keni marrë me mend – ka të bëjë me yjet e televizionit të realitetit që janë të mirënjohur si zuzar.

Për ata prej nesh që janë mjaft të rritur, të gjithë e dimë se Tiffany e filloi Shija e Dashurisë në vitin 2006. Dhe Tiffany tani po ngacmon një ribashkim të mundshëm të asaj që unë e kam cilësuar si një nga reality show-t më të mëdhenj të të gjitha kohërave.

Në House of Villains, Nju Jorku sugjeroi një ribashkim Flavor of Love që do të vinte në vitin 2024, përveç një koncerti pritës ku ajo do të jetë “HBIC”. Natyrisht! Dhe së fundmi ajo tha për Vibe të House of Villains, se “nuk mund ta imagjinonte të ulej në shtëpi duke e parë dhe të mos ishte pjesë e saj”. Faleminderit Zotit për këtë.

Dhurata e GIF-ve

Por Tiffany është plotësisht e vetëdijshme se të qenit “djaloshi i keq” i ka shërbyer mirë asaj. Veprimet e saj në Flavor of Love kanë sjellë disa nga memet dhe GIF-të më klasike atje. E preferuara e Tiffany është ajo e saj e ulur në shtratin e saj me syze dielli.

Tha Tiffany, “Ky është komunikim i përsosur. Ai thotë shumë gjëra pa thënë asgjë.”

Duke qenë më i keqi

Sa për atë se kush është ajo si një horr, Tiffany me të drejtë nuk kërkon falje. “Epo, ju e dini se çfarë është. Kaloj aq shumë kohë me veten, sa askush nuk më njeh më mirë se unë. Pra, nuk është një etiketë që e vendos vazhdimisht në plan të parë përpara se të bëj diçka. Por nëse njerëzit më perceptojnë si zuzar, nuk është aq keq. Sepse duke qenë një horr, duhet të jesh i fortë, duhet të kesh një nivel kompetence.”

41-vjeçari përfundoi: “Pra, në fakt është më shumë si një simbol nderi”.

House of Villains premierë të enjten, 12 tetor në orën 10/9c në E!